X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כל חלק בגוף יכול להרכיב את עצמו מחדש?
    נופר
    18:38 21/06/16 21/06
    18:38
  • ראיתי שכתבת כאן בפורום שככל חלק בגוף יכול להרכיב את עצמו מחדש אם לא מפריעים לו, זה רק מיתוס או שזה ממש כך?
    וגם יש לי בעיות ברצפת האגן ויש שמה בעיות רציניות האם ע"י הפיאלטיס אני יוכל לבנות אותו מחדש ולעזור לו להתייצב?
    זה נשמע לי פלא מה שאת אומרת אני חייבת שתסבירי לי בדיוק איך זה עובד.

תודה לך

ודרך אגב תענוג גדול לקרוא את התשובות שלך כאן בפורום את ממש מיוחדת!

• הגב ל: כל חלק בגוף יכול להרכיב את עצמו מחדש?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כל חלק בגוף יכול להרכיב את עצמו מחדש?
    דניאלה מלאך
    16:46 18/08/16 18/08
    16:46
  • שלום לך נופר
    תודה לך על פנייתך.
    האם זה פלא שכאשר את חותכת את עצמך במטבח עם סכין, אחרי שנה אין זכר לפצע שכל כך דימם והכאיב ונראה נורא? האם את יכולה להתחבר לכך שהגוף ידע איך להתחבר ולרפא את עצמו, רק בזכות זה שלא הפרעת לו? האם תלכי לעבוד בגינה עם כזה פצע? האם תשטפי כלים עם כזה פצע? האם תזהמי את הפצע במודע? האם תפעילי עליו כוח מיוצר כשהוא כואב?
    לא תעשי דבר מכל הדברים האלו כי את יודעת שאת מחבלת בתהליך ההחלמה של הגוף. משהו שאת מאמינה בו.
    מכיוון שאינך מכירה את מה שקורה בתוך איברים אחרים בתוך הגוף, קשה לך להאמין שאותו דבר קורה בתוך הגוף. אין שום סיבה שרקמה בתוך הגוף לא תשקם את עצמה באותה תבונה ויכולת כמו רקמה חיצונית, אלא אם כן לא מאמינים בזה וממשיכים להתעלל בה. ברור שהתעללות לא מודעת מחבלת בתהליך הריפוי העצמי שיש לגוף.
    הםא נראה לך שכוחות הבריאה שבראו את הגוף המיוחד והמתוחכם הזה, לא יודעים לרפא אותו? זהו רק האגו שלנו שמפריע להחלמה להיות. האגו שלא מסכים לעצור פעולות שמכאיבות לגוף, כי "צריך לעבוד....כי מי אני אם אני כבר לא עושה משהו שבעבר יכולתי לעשות וכו..."
    כן, אפשר לשקם את שרירי קרקעית האגן.
    האם המילה פילאטיס היא הקסם ? לא....זה בדיוק כמו שלא כל מוסכניק יודע לתקן את התקלה במכונית שלך חשוב למצוא את המטפל שמבין את המקצוע. זה אכן מאוד מאתגר. השלב שבו אנחנו מחפשים מי יוביל אותנו אל היעד הרצוי.
    אני מאמינה בחיבור טוב ובאינטואיציה טובה. הבטן אף פעם לא משקרת.
    הבעיות הרציניות שיש לך, מחכות לך שתסתכלי עליהן בלי שיפוטיות וכעס על שהן מפריעות לך. הן מבקשות ממך חמלה וחיבוק. זו את הכואבת מבקשת ממך לאהוב את עצמך הכואבת מבלי הצורך להשתנות כדי שתאהבי את עצמך הכואבת. ברגע הזה, כשאת מחבקת את עצמך, את כבר בריאה.
    האמיני, חפשי את המטפל המתאים, סימכי על עצמך. שאלי לגבי המלצות. אם תאמרי לי איפה את גרה, אוכל להמליץ לך.
    בהצלחה
    דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: כל חלק בגוף יכול להרכיב את עצמו מחדש?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026