X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בדיקות דם - חולה אונקולוגית
    שירלי
    09:57 13/11/19 13/11
    09:57
  • שלום ד"ר
    אמא שלי, חולה אונקולוגית (סרטן שד) בפעם השניה. עברה לפני 13 שנה כימו והקנות ועכשיו בפעם השניה.
    מאחר והתקבלו תוצאות קצת חריגות רציתי לשאול אותך האם התוצאות מראות חס וחלילה על מיאלומה? אני לא שקטה... ואיזה בדיקות נוספות צריך לעשות כדי לשלול לגמרי?
    FREE LIGHT CH.-KAPA 20.58
    FREE LIGHT CH-LAMBDA 16.32
    Free Kappa/Free Lamb 1.26
    GLOBULIN ALPHA-1 5.5
    GLOBULIN ALPHA-2 12.7
    GLOBULIN BETA-1 7.9
    GLOBULIN BETA-2 5.4
    IMMUNO-EP SERUM oligo pattern
    BENCE-JONES PROTEINS Not Detected
    תודה!

• הגב ל: בדיקות דם - חולה אונקולוגית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור גיל בר-סלע
    15:53 13/11/19 13/11
    15:53
  • שלום
    ישנן הרבה הפרעות ברמת האימונוגלובולינים שאינן עדיין מיאלומה ולכן יש להגיע עם התוצאות להמטולוג ואז להחליט אם לעקוב או לבצע בדיקות נוספות. במידת הצורך ניתן לסדר תור בהמטולוגיה בביח העמק

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שירלי
    09:12 14/11/19 14/11
    09:12
  • בוקר טוב פרופסור גיל בר סלע

אמא שלי אמורה להתחיל השבוע כימוטרפיה עם החומר האדום.
    האם לתוצאות בדיקות דם כאלו, יש איזשהו סיכון בכימותרפיה שכזו?
    האם זה מחייב בדיקה המטולוגית קודם לתחילת הטיפולים?
    כי אני משערת שזה לוקח זמן בירור המטולוגי, והטיפול צריך כבר להתחיל. עברו 3 חודשים מאז הניתוח ולא התחילו לא כימו בגלל שהיה לה שד דלתי עד עכשיו

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור גיל בר-סלע
    15:38 14/11/19 14/11
    15:38
  • למיטב הבנתי היא יכולה להתחיל כימותרפיה. אבל איני רואה בעיה להתייעץ עם המטולוג בכל ביח שבו היא מקבלת את הטיפולים

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שירלי
    16:06 15/11/19 15/11
    16:06
  • תודה פרופסור גיל על המענה
    האם ניתן לעשות אצלכם בירור המטולוגי במקביל לטיפולים אונקולגים שהיא מתחילה בביח?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור גיל בר-סלע
    06:27 17/11/19 17/11
    06:27
  • כן, בהחלט -יש לקבוע תור למרפאה ההמטולוגית.

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שירלי
    07:33 17/11/19 17/11
    07:33
  • תודה פרופסור בר סלע
    אקבע אליך תור כבר השבוע
    מודה לך מאד על המענה והיחס האדיב
    שבוע מבורך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025