X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים אורולוגיה
    מיקי
    06:49 14/04/15 14/04
    06:49
  • הבן שלי היה חולה במחלת חום כ3 שבועות לאחר מכן החלו כאבים במפשעה כשבכל פעם שהוא עושה מאמץ האשכים עולים כלפי מעלה בעיקר אשך ימין וגורמים לכאב חזק מאוד בזמן הליכה או פעולה מאומצת אחרת הוא עבר את כל הבדיקות אוטראסאונד סי טי ויצא תקין ללא ממצאים ובכל זאת הכאב ממשיך בזמן הליכה ומאמץ כאילו השריר שמושך את האשך למעלה פועל על משיכת ייתר כשב3 מקרים האשך עלה גבוה כמעט עד למעלה במפשעה והכאב היה בלתי נסבל כל הרופאים טוענים שאין כלום ובני מתעקש שחייב להיות משהו לא תקין שגורם לכאב אני אובדת עצות האם יש מצב שהשריר ותפקודו נפגעו והוא מושך את האשך למעלה ללא צורך ובצורה שגורמת לכאב ומה ניתן לעשות בנידון ?

• הגב ל: כאבים אורולוגיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבים אורולוגיה
    דניאלה מלאך
    22:25 20/04/15 20/04
    22:25
  • היי מיקי

מאוד קשה לדעת מה לעשות מול מצוקת הרופאים המסתמכים רק על מה שהם רואים.
    התחושה המתסכלת הזו כשכואב מאוד ואומרים לך שאין לך כלום, מאוד לא נעימה. האמת היא שבגלל סיבות אלו למדתי ופיתחתי את השיטה שלי לטיפול בכאב.
    העזרה היחידה שלי דרך הפורום הזה יכולה להיות בניסיון לעזור לכם לשנות את ההגדרות והתפיסה מול המצב. מעבר לכך יש מקום למפגש פנים אל פנים כדי להראות מה עושים טכנית. אינני יכולה לאבחן את הסיבה ללא בדיקה פיסית. יכולות להיות סיבות רבות. מה שחשוב יותר הוא לדעת מה עושים עם מה שיש.
    הדבר המשמח הוא, שעדיין לא רואים שום ממצא בעין רגילה. יש סיכוי רב, שבמידה והנושא לא יטופל יתפתח מצב שיוכלו לראות אותו ולהגדיר אותו והרופאים יוכלו לאבחן אותו. זה לא מה שאתם רוצים כמובן. כל פציעה מתחילה באיתותים ראשוניים שעדיין לא יצרו שינוי משמעותי בגוף. אני הייתי פשוט מבינה שהרפואה יכולה לתת את הפיתרונות שלה רק מול ממצאים ברורים ומיד הולכת למי שעובד בשיטה אחרת.
    דבר נוסף שעליכם להבין, שלא משנה מה "השם" או "הסיבה" לכאב, עצם העבודה שהוא קיים, מעלה את הצורך להתייחס אליו. כלומר: לא לעשות שום דבר שמחמיר את הכאב.
    לקחת כמה ימי מנוחה בשכיבה. לנשום עמוק, נשימות עמוקות שמתפתחות ומרגיעות. לישון הרבה. לשתות הרבה. אפשר גם ללכת לדיקור למי שמתמחה בכאב.
    להימנע מהליכה ומאמצים במשך כמה ימים ולראות איך הגוף מגיב. אם המגמה מראה שיפור, להמשיך לנוח ולא למהר לחזור לפעילות שהיה רגיל אליה אלא בהדרגה ובזהירות.
    אשמח כמובן להמשיך ולעזור בטיפול ממשי. לפרטים על טיפולי השיקום שלי, בקרו באתר שלי, תחת "שיקום".

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: כאבים אורולוגיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026