X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים
    עודד
    20:40 14/03/15 14/03
    20:40
  • שלום דניאלה. אני סובל כבר די הרבה שנים מכאבים בגב, שהם לפעמים מופיעים בחלק העליון ולפעמים בחלק התחתון. וגם יש לי איזה אבחון מלפני כמה שנים שיש לי בגב התחתון כמעט פריצת דיסק, אבל לא לגמרי.
    לא שאני סובל מהכאבים כל הזמן אבל רוב הזמן הם נמצאים שם ברקע, ולפעמים הם מתגברים אחרי שאני עושה יוגה (4 פעמים בשבוע בערך). הלכתי כבר ללא מעט כירופרקטים וזה עזר לזמן מסוים ואז הכאבים חזרו.
    מה שאני שואל, אם יש לך המלצה על איזה סוג של פעילות שגם תחזק אותי וגם לא תיצור נזקים וכאבים.

• הגב ל: כאבים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבים
    דניאלה מלאך
    21:44 15/03/15 15/03
    21:44
  • עודד

מעצם התיאור שלך ש? אינך סובל מהכאבים?, האם על לשער שאתה נהנה מהם?

כמובן שלא, זוהי הנחה שאני מניחה לצורך המחשה.

עצם ההתייחסות לכאב אל משהו ש?אפשר לחיות איתו?, עד שהוא מפריע ועוצר אותנו, מחמירה את המצב.

עליך להבין שהכאב הוא אתה עצמך מסמן לעצמך שלא נעים לך ושאתה מבקש מעצמך לשנות את הדרך בה אתה מתנהל על מנת לאפשר לגופך החכם להמשיך לעשות את מה שהוא יודע הכי טוב לעשות.

והוא יודע רק להתחדש ולהיבנות, לתמוך בך ולפמפם בתוכך. כשאתה מפריע לו בתהליכי הבנייה, אתה חש את התסכול מהכאב וחווה אותו כמשהו חיצוני שמגיע אליך.

ברגע שתבין שתה ?הזמנת? את הכאב אליך, תוכל להבין שכמו שהבאת אותו, כך אתה יכול לשחרר אותו.

כמובן שאף אחד לא רוצה כאב ולא מזמין אותו במודע. אם כך יש מקום לשחרר תבניות חשביתיות מוטעות עליהן אנחנו מבססים את בחירת הפעולות שלנו במחשבה שהפעולות האלו תורמות לנו בזמן שהן מחבלות בנו.

תהליכי ?מסע? יכולים מאוד לעזור לך לזהות כיצד אתה מחבל בעצמך ולשנות את הדפוס החשיבתי הבסיסי. אחרי טיפולים כאלו תוכל לבחור פעולות שתומכות בבריאותך ותוכל לעשות כל מה שתחפוץ בהתאמה למה שגופך יכול.

מדריכי פילאטיס שיקומי שלמדו אצלי, יוכלו להוביל אותך במסע אל תוך גופך וללמד אותך להפעיל את גופך באופן שיחבר אותך לעולמות חדשים הקיימים בתוכך ומחכים לגילוי.

שים לב שבאימוני היוגה מצבך מחמיר. אולי תיידע את המדריכה בכאביך, וביחד מיצאו את התנוחות המתאימות יותר, הזוויות שנוחות יותר, העצימות המתאימה, משך השהייה בכל תנוחה, אולי משך מנוחות, משך אימון, התאמות שונות, עד שתמצאו יחד את הנוסחה לאימון שמשדרג לך את החיים ולא מכביד עליהם.

הרעיון הוא להראות לך מה את כן יכול לעשות שמוציא אותך מלא באנרגיות חדשות, לעומת מה את יכול לעשות שמחמיר את בעית הגב שלך.

טיפול אפוסתרפיה גם הוא יכול מאוד לעזור לך.

זכור בכל רגע ורגע שהכאב הזה מסמל לך שמה שבחרת לעשות עד עתה הוביל אותך לתוצאה הזו.

אתגר את עצמך בשאלה:

אם הייתי הכאב עצמו - מה הייתי מבקש ?

ומכיוון שאתה הכאב עצמו, אני בטוחה שיש לך את התשובה

בהצלחה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: כאבים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026