X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאב בעצם השוקית
    ניר
    02:30 09/03/15 09/03
    02:30
  • שלום
    בזמן האחרון יש לי כאבים לאחר משחק כדורגל בעצם השוקית
    הבנתי שזה בא לי משברי מאמץ א האם זה נכון
    ב אילו שרירים צריך לחזק ואילו פעולות לעשות לפני או אחרי המשחק בכדי למנוע את הכאב הזה
    למקרה שצריך :בן 35 משחק על אספלט עם נעל שטוחה פעם או פעמייים בשבוע תודה

• הגב ל: כאב בעצם השוקית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • היי ניר
    דניאלה מלאך
    22:49 09/03/15 09/03
    22:49
  • לשאלתך הספציפית:
    צריך לחזק את שרירי ליבת האגן על מנת להוריד עומסים מהרגליים.
    צריך לחזק את השרירים הפנימיים של הירך, הברך והקרסול.
    אך לדעתתי התשובה הזו לא יכולה כל כך לעזור לך באמת, כי אתה לא מכיר את השרירים האלו ואיך לחזק אותם. צריך ללכת תמיד לבעל מקצוע שיראה לך איך להפעיל אותם נכון.

אני מציעה לך לנסות לשחק רבע שעה ולראות אם אחרי רבע שעה משחק עדיין מתפתח הכאב הזה.

אם כן, אתה צריך להפסיק לשחק, לנוח וללכת לפילאטיס שיקומי אצל מדריך המומחה בנושא. אם תרצה- תאמר לי את סביבת מגוריך ואוכל להמליץ לך.

אם לא כואב לך אחרי רבע שעה של משחק, נסה 20 דקות? וכך הלאה.

הרעיון הוא לא להעמיס על השרירים שלך יותר ממה שהם יכולים לשאת ולמצוא את הכמות שאחריה אתה מרגיש טוב.
    אני מבטיחה לך שאם תקשיב לגופך ותלך "אחורה", אתה בעצם תקדם את עצמך למצב בו תוכל לשחק ללא כאב.

זה כל כך פשוט וכל כך "קשה" בו זמנית, כי אתה בטח רוצה להמשיך לשחק משחק מלא וגם לא לסבול מכאב וזה בלתי אפשרי.

הפשטות היא לשחרר את הצורך לשחק משחק מלא על מנת לשחק משחק מלא ללא כאב. לשם כך, אתה צריך ללמוד את עצמך ואת הגבולות שהגוף מציב לך. בתוך הלמידה הזו וההתחשבות הזו, אתה יוצר לעצמך מצע שעליו אתה מתפתח קדימה.

נסה וראה.

בהצלחה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: היי ניר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026