X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ספורטאית
    רונית
    19:47 03/03/15 03/03
    19:47
  • שלום.
    אני עוסקת בספורט כבר די הרבה שנים - בבעיקר התעמלות קרקע. בשלושה חודשים האחרונים יש לי כאבים בשריר התאומים שנעשים כל הזמן יותר חזקים. אני עושה קצת פיזיותרפיה ולוקחת תרופה נוגד דלקת, כי זה מה שהרופא אבחן ונתן לי. הבעיה היא שאין שיפור ממשי וזה מאוד כואב.
    האם לדעתכם אני צריכה לקחת תרופות במינונים יותר גבוהים או לעשות יותר פיזיו, או שיש איזה תכשיר אחר? אגב, אני מוכנה גם לשמוע ולנסות גישות אחרות לטיפול בכאב אם יש דבר כזה. אבל אני חייבת להדגיש שהמטרה שלי היא להמשיך באימונים כי יש תחרות שמתקרבת.

• הגב ל: ספורטאית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום רונית
    דניאלה מלאך
    23:56 03/03/15 03/03
    23:56
  • שלום רב לך

לפי מה שאני שומעת, המטרה שלך היא לגשת לתחרות מבלי להפסיד את האימונים לקראת התחרות ובמקביל להוריד רמות כאב.
    לפני שאת מחליטה מה את עושה, עלייך להבין שהכאב הוא לא חלק נפרד ממך ואיננו ישות נפרדת.
    כאב הינו חלק ממערכת ההנחיה הפנימית שלך, האומרת לך בכל רגע ורגע איך לפעול. כל פעולה שהתוצאה שלה היא כאב, הינה פעולה שמובילה להחמרה של המצב.
    כדורים נוגדי דלקת משפיעים כאשר מטפלים במקביל בסיבות לדלקת .
    אם הסיבות לדלקת הן עומס יתר על שרירים והגידים שלהם, הכדורים לא יעזרו אם העומס ממשיך.
    כדורים חזקים יותר, יעמעמו את הכאב, אך לא ישנו את הסיבה לכאב ועל כן בטווח הרחוק יזיקו יותר.
    לפעמים כדי ללכת קדימה צריך ללכת אחורה. התפיסה שלך צריכה להשתנות, כדי לעזור לעצמך להגיע אל המטרה.
    כשנתקלים בדרך ללא מוצא, החזרה לצומת הקודמת אינה נתפסת כהליכה ?אחורה? אלא כחיפוש אחר הדרך הנכונה המובילה אל היעד.

אני יכולה להזדהות עם הסיפור שלך וגם עם המוכנות לעשות הכל כדי להצליח בתחרות.

אני יכולה להבטיח לך שעם הפעלה מחדש של מערכות השרירים שלך, בשיטה שאני עובדת, תוכלי לחזור לאימונים ולהבין איך להתנהל בתוכם מבלי להחמיר את מצבך.

יכול להיות שתצטרכי לעצור מעט את האימונים, אך זה רק על מנת להיות מסוגלת לחזור אליהם בתנופה.

מה שאת עושה כרגע לא תורם להתקדמות שלך ועם הכאב שמתפתח, את רק מתעללת בגופך ולא משפרת את היכולות שלו. כך שאם תסתכלי על המציאות שאת מתארת, האימונים שאת לא רוצה להפסיק לא מקדמים אותך לשום מקום. אם תשני את התבנית החשיבתית האומרת שאת חייבת להמשיך באימונים למרות הכאב, תוכלי לאפשר לגוף לעשות את מה שהוא יודע הכי טוב לעשות כשלא מפריעים לו וזה: להיבנות מחדש.

על מנת להאיץ את תהליך הבניה מחדש הטבעי של הגוף, עליך למצוא מומחה לשיקום היודע להפעיל את המערכות הפנימיות שנחלשו לך ועל כן השרירים החיצוניים מצויים במתח רב ללא התמיכה של המערכת הפנימית.

אני הייתי מציעה לך לשנות כיוון לחלוטין ולצאת באומץ להחלטה שאת מוצאת לעצמך את המשקמת או המשקם שיקח אותך לשבוע או שבועיים אינטנסיביים של בנייה מחדש על מנת לאפשר לך לחזור מחודשת לאימונים ולהצליח בתחרות.

אשמח לענות לך על שאלות נוספות.

במסגרת הזו, אני רק יכולה להבטיח לך שמתוך עבודתי עם מטופלים רבים כמוך, זה אפשרי.

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: שלום רונית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026