X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים במפרק היד בעבודה בחדר כושר
    דנית
    13:10 06/02/15 06/02
    13:10
  • היי דניאלה

אני מתאמנת בחדר כושר, בעיקר אירובי. עם זאת אני מערבת משקולות בכל אימון, אך כמובן במקל מאוד קל (קילו עד 5 תלוי באיזה תרגיל). לאחרונה שאני מתחילה תרגילים עם משקולות, כל תנועה של מפרק כף היד מלווה בכאבים. זה מתלווה לאימונים שלי כבר כמעט חודש וגם בשימוש בעכבר המחשב לפעמים אני מרגישה את הכאבים הללו.

יש לציין שהכאבים הם בערך באותה עוצמה, לא מתדרדר ולא מחלים. אני עוד סובלת את זה אך חוששת שמתחילה להתפתח דלקת ומשתדלת לעבוד עם כפפות שפשוט נועלות כמה שיותר את המפרק של כף היד. האם כדאי להוריד קצת עומס או אפילו לקחת מנוחה לאיזה שבוע שבועיים? זה יכול לעזור לי? קשה לי בלי 3-4 פעמים בשבוע חדר כושר.

• הגב ל: כאבים במפרק היד בעבודה בחדר כושר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דנית יקרה
    דניאלה מלאך
    19:57 07/02/15 07/02
    19:57
  • שלום וברכה

ראשית עלי לציין שלמרות שאינך מבינה את האנטומיה של הגוף, את בהחלט מחוברת לעצמך. עצם שאלת השאלה מראה על הקשב שלך מול אותות הגוף.

כל בעיה בשורש כף יד נובעת מחוסר יציבות בשכמות וקיימת טכניקה מאוד מסויימת ללמוד כיצד להשתמש בחגורת הכתפיים בלי ליצור מאמץ מיותר.

כל כאב מורה לנו שאנחנו דורשים מהגוף יותר ממה שהוא יכול לספק לנו.

בינתיים הכאב שלך מראה לך שלא נעים לו תחת הדרך בה את מתנהלת איתו.

אני בטוחה שאת לא היית מסכימה שימשיכו להציק לך רק בגלל שמאוד אוהבים להציק לך (-: הכאב שלך- הוא אתv בעצמך מסמנת לעצמך בשפת החושים שלא נעים לך כשאת מציקה לעצמך. אי לכך, אני בהחלטו ממליצה ברגע זה להפסיק את עניין המשקולות ועבודת הידיים. המשיכי להתאמן בחדר הכושר בתחום האירובי ותבקשי תרגילים שלא מערבים את הידיים למשך שבוע לפחות, כפי שהצעת בעצמך.

באופן זה את מאפשרת לגוף להחלים באופן טבעי ולאחר מכן התחילי להפעיל את הזרועות בהנחיה מקצועית בהדרגתיות מבוקרת, כשאת בוחנת את התוצאות, כלומר רמות הכאב. על פי התוצאות תוכלי לכוון את העוצמה, את העצימות ואת משך האימונים עד שתוכלי להרגיש בטוחה בכל תנועה שאת בוחרת לעשות.

יש המון אפשרויות לאמן את הזרועות בלי עומסים על שורש כף היד, אחת מהן היא באימוני פילאטיס מכשירים, שם מבטלים את הצורך בעומס על שורש כף היד ומאלצים את השכמות להתגייס לביסוס הכוח בחגורת הכתפיים.

אני סומכת עלייך, שתבחרי להתאמן ולאמן את עצמך כשאת פוסעת בין דפנות הכאב, לומדת את יכולות הגוף שלך ולא את מגבלותיו.

בהצלחה

מקווה שתרמתי לך

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: דנית יקרה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026