X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נטורופתיה (רפואה משלימה)
אודות הפורום
אודות פורום נטורופתיה (רפואה משלימה)

פורום רפואה משלימה נטורופתית מנוהל על ידי מערכת האתר - הפורום כעת נעול ואינו פעיל. רפואה משלימה נטורופתית הינה שיטת טיפול אלטרנטיבית הדוגלת בריפוי האדם באמצעות מנגנוני הגוף הטבעיים, ובעזרת אימוץ אורח חיים בריא ומאוזן יותר. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לנטורופתיה, לרפ...

פורום רפואה משלימה נטורופתית מנוהל על ידי מערכת האתר - הפורום כעת נעול ואינו פעיל. רפואה משלימה נטורופתית הינה שיטת טיפול אלטרנטיבית הדוגלת בריפוי האדם באמצעות מנגנוני הגוף הטבעיים, ובעזרת אימוץ אורח חיים בריא ומאוזן יותר. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לנטורופתיה, לרפואה משלימה ולרפואת ספורט, וכן בכל הקשור לתזונת נשים, תזונת הריון, תזונה בגיל המעבר, בקרת מחלות, אנדומטריוזיס, צמחי מרפא וירידה במשקל. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר מערכת האתר - (הפורום כעת נעול ואינו פעיל) על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום נטורופתיה (רפואה משלימה)

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מעי רגיז?מה אפשר לעשות???
    ניסים
    21:09 07/04/16 07/04
    21:09
  • שלום וערב טוב,מתי אני נחשב לאדם שיש לי מעי רגיז?האם הרגשת צריבה ביציאה מעידה על בעיות מעי רגיז?האם יש קשר לריח חריף של הצואה לבין מעי רגיז?מה הדרך הכי טובה לטפל במעי רגיז? ראיתי בכתבה שרשום לשתות הרבה מים לפחות 8 כוסות ביום כל שעתיים לשתות כוס,אבל קשה לי לי לשתות מים הכי הרבה שאני שותה זה או פטל או סודה זה בסדר? הסודה בגלל שהיא גזוז זה גורם לתסיסה של המעי?

• הגב ל: מעי רגיז?מה אפשר לעשות???

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניקוי רעלים
    יעל
    14:58 14/04/16 14/04
    14:58
  • הי ניסים,
    בגדול, כשמדסברים על מעי רגיז, זה מתייחס למצב של עצירויות ושלשולים לסירוגין.במצב הזה העצבים שמפעילים את שרירי המעיים עובדים ב"אובר" ולכן יש "עצבנות" במעי. אני סבלתי מהבעיה הזו מאוד, ומה ששיפר לי מאוד את המצב זה ניקוי רעלים שעשיתי . בנוסף, זו בעיה שנחשבת למושפעת מאוד ממצב מנטלי, אז אני מציעה לך לבחון גם את הנושא הזה ולראות איך להפחית לחץ ומתחים. מקווה שעזרתי :)

• הגב ל: ניקוי רעלים

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניקוי רעלים
    ניסים
    16:06 14/04/16 14/04
    16:06
  • תודה לך!
    אשמח לשמוע גם מה ד"ר שרון אומרת בעניין...
    ושוב תודה לך - אולי אלך לד"ר שושנה קנדל זה גם קרוב לי.

• הגב ל: ניקוי רעלים

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תסמונת המעי הרגיז
    אירית שרון, MBA, ND
    11:45 31/05/16 31/05
    11:45
  • הי ניסים
    תסמונת המעי הרגיז מתאפיינת בתפקוד לקוי של מערכת העיכול, חומרי פסולת עוברים בצינור העיכול לכיוון פי הטבעת באמצעות התכווצויות, בתסמונת המעי הרגיז התכווצויות אלו הופעות לבלתי סדירות, והיציאות הופכות אף הן לבלתי צפויות וכואבות, סובלים משלשול ועצירות לסרוגים ובטן מתכווצת ונפוחה.
    ראשית חשוב לשנות את התזונה :
    חשוב לצרוך סיבים תזונתיים,למרות שלעתים סובלים משלשולים , לאורך זמן זה מנקה את מערכת העיכול, לצרוך דגנים מלאים,ירקות טריים או מבושלים קלות וקטניות מונבטות. חשוב לציין שלוקח לגוף זמן להסתגל.
    חשובה שתיית מים כל שעתיים לפחות כוס,ולצרוך מזונות עם חיידקים פרוביוטיים.
    חשוב להימנע מסוכרים פשוטים,חיטה ומוצריה,שמנים רוויים ומוקשים, חלב ומוצריו ואוכל מטוגן.
    ישנם צמחים ותוספים יעילים אך חשוב להיוועץ עם מומחה.
    לגבי ניקוי רעלים: אם תקפיד על אכילה מאוזנת הרי זה סוג של ניקוי תמידי לגוף , תספק חיידקים טובים לגוף ותאפשר לסיבים לנקות את הגוף לאורך זמן ולשנות הרגלים קיימים שעלולים לחזור.
    עדיף לא לשתות משקאות ממותקים, קפאין. סודה גורמת לעתים לתחושת אי נוחות ונפיחות , לכן אפשר לשתות מים בתוספת לימון או נענע או להכין קנקן מין ולחתוך לתוכו פירי או ירק כך שהמים יקבלו טעם עדין וסביר לשתייה .
    ניקוי רעלים יותר אגרסיבי רצוי שיעשה בפיקוח ולאחר ברור מעמיק.
    הרבה בריאות
    אירית שרון

בברכה, אירית שרון.
    מומחית ברפואה משלימה נטורופתית, בוגרת ווינגייט, חברה באגודת הנטורופתים הישראלית ובעלת קליניקה פרטית (תזונאית ספורט).
    טלפון: 052-22995533, 03-5018141.
    כתובתינו: ורדיה 12, חיפה \ סוקולוב 34, רמת השרון.
  • הגב ל: תסמונת המעי הרגיז

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מעי רגיש
    אירית שרון, MBA, ND
    11:11 07/08/16 07/08
    11:11
  • מעי רגיז הנה תופעה שבה יש כאבי בטן, שלשולים או עציריות הסימפטומים שונים מאדם לאדם וגם יכולים להיות כולם לאותו אדם.
    יש קשר בין מערכת העצבים המרכזית והקיבה כיוון שמקיבה מצויים עצבים רבים ולכן יש קשר בין מצבי לחץ ומעי רגיז.
    חשוב לאכול נכון להוריד מאכלים מעובדים, סוכרים פשוטים. חשובה מאוד שתיית מים , היא מנקה את המעיים.
    להוריד דברי חלב בכללי כיוון שהלקטוז יכול להוות פקטור לזירוז הכאבים וההתכוצויות.
    להרבות באכילת פרות וירקות איכותיים, להרבות באכילת סיבים תזונתיים מלאים ודגן מלא.
    למרות שבזמן התקף התזונה שונה מעט ויש לאכול מוצרים שיקלו על כאבי הבטן.
    אפשר לצרוך חליטות כמו קמומיל ומליסה להרגעת כאבי הבטן
    חשוב לצרוך מוצרים שהם עם חיידקים פרוביוטיים כמו: יוגורט או אף לקחת תוסף של פרוביוטיקה.
    חשוב לבצע פעילות גופנית להזרמת דם וכן גם פעילות כמו יוגה להרגעה.
    לגבי סודה, אן מניעה והיא עניין של תחושה שאותה מרגישים כששותים.
    לגבי ניקוי תמיד מעדיפה תזונה נכונה שהיא בעצמה מנקה את המעיים.
    המון בריאות
    אירית שרון

בברכה, אירית שרון.
    מומחית ברפואה משלימה נטורופתית, בוגרת ווינגייט, חברה באגודת הנטורופתים הישראלית ובעלת קליניקה פרטית (תזונאית ספורט).
    טלפון: 052-22995533, 03-5018141.
    כתובתינו: ורדיה 12, חיפה \ סוקולוב 34, רמת השרון.
  • הגב ל: מעי רגיש

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026