X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוחי ריאות וחזה
אודות הפורום
אודות פורום ניתוחי ריאות וחזה

פורום ניתוחי ריאות וחזה שע"י מערך ניתוחי לב וחזה במרכז הרפואי כרמל מנוהל על ידי ד"ר ארז שרוני, מנתח לב וחזה מומחה. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר רונן גלילי, מנהל היחידה לניתוחי חזה בבית חולים כרמל שבחיפה, מומחה בניתוחי ריאות, חזה ולב וד"ר דן לוי פאבר, מומחה כירורגיה כללית של בית חזה, ורו...

פורום ניתוחי ריאות וחזה שע"י מערך ניתוחי לב וחזה במרכז הרפואי כרמל מנוהל על ידי ד"ר ארז שרוני, מנתח לב וחזה מומחה. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר רונן גלילי, מנהל היחידה לניתוחי חזה בבית חולים כרמל שבחיפה, מומחה בניתוחי ריאות, חזה ולב וד"ר דן לוי פאבר, מומחה כירורגיה כללית של בית חזה, ורופא בכיר במחלקה לניתוחי לב וחזה במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לסרטן ריאות, ניתוחי בית חזה, ניתוחי ריאות, טיפול ניתוחי בסרטן ריאות, פנאומוטורקס - תמט ריאות - חזה אויר, הזעת יתר בכפות הידיים, נוזל פלאורלי, תפליט פלאורלי, ניקור ריאתי, נוזל סביב הריאות, MICRO ETS, Hyperhidrosis, קשרית ריאתית, קישריות בריאה, כריתת ריאה, כריתת אונה, ניתוחי ריאה ודופן החזה עקב מחלות ממאירות, ניתוחי ושט, תיקוני מומים מולדים לדופן החזה ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום ניתוחי ריאות וחזה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ניתוח להסרת בולות
    קרן
    23:49 02/06/17 02/06
    23:49
  • היי שמי קרן בת 41 לפני כשלושה וחצי שבועות חשתי כאבים עזים בצד ימין וניגשתי לרופאת משפחה שישר בדקה אותי ואמרה שלא שומעת בצד ימין נשימות ושלחה אותי דחוף לבית החולים , בבית חולים עשו לי צילום חזה והתגלה חזה אוויר חיברו אותי לנקז כ4 ימים ואז הוציאו אותו ושוחררתי מבית החולים.
    לאחר יומיים לא הרגשתי טוב והרגשתי שמשהו לא בסדר זה לא התבטא בקוצר נשימה אלא בכאבים קשים בגב מאחור ובכל החזה בצד ימין כמו שרירים תפוסים ןאז החלטתי ללכת לבית החולים ושם לאחר צילום שוב חזה אוויר הכל מחדש. שוב שמו לי נקז ואחרי יימיים עשו לי ct בצילום התגלו בולות מרובות בצד ימין כ4-5 בולות וגם בצד שמאל. באותו היום הכניסו אותי לניתוח להסרת הבולות היה כואב וקשה גם הניתוח וגם הנקז שעדיין נמצא
    לאחר 3 ימים השתחררתי הביתה עם אנטביוטיקה להמשיך בבית, הכאבים עברו לאט לאט ובאמת נעלמו ואז בשבוע האחרון חזרו ואם אני לוקחת אופטלגין זה מאןד מקל על הכאב. לפני שבוע הייתי בבית חולים בביקורת ועשיתי צילום חזה ויצא תקין לחלוטין. כמה שאלות בבקשה, ראשית אם ועשיתי את הניתוח להסרת הבולות זה יכול לחזור שוב? והאם בצד שמאל זה יכול לא להתפוצץ? ושאלה נוספת השבוע שהתחילו לי שוב כאבים ורצוי לציין שהכאבים לא כל היום במיוחד אחהצ ערב אז ניגשתי השבוע לרופאת משפחה שבדקה אותי ואמרה שהריאות נקיות לגמרי ואין צורך בצילום חזה, כמה זמן אחרי ניתוח כזה אמורים להיות כאבים ולפעמים חדים מאוד והכאב גם מקרין לגב ועוד שאלה עשיתי בדיקות דם והיה חסר לי חומצה פולית שאני נוטלת מזה כשבוע הגוף שלי בחולשה ממש נוראית ואני שותה המון מים ואןכלת טןב אבל שוכבת המון כי כואב לי עדיין אבל משתדלת לעשות הליכה של חצי שעה ביום לפחות האם אמורה להיות כזו חולשה עם סחרחורות מטורפות ושרירים חלשים ושאני מתעטשת זה כואב נורא, יש לי הרגשות מחנק בגרון תמיד אבל אני גם נןטלת וואבן שזה כדור הרגעה בגלל כל מה שעברתי נכנסתי לחרדות קשות
    סליחה על אורך ההודעה ותודה

• הגב ל: ניתוח להסרת בולות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח להסרת בולות
    ד"ר דן לוי פבר
    07:57 04/06/17 04/06
    07:57
  • אנסה להתייחס לרוב השאלות
    # הסיכון לחזרה של חזה האויר בצד המנותח (אני מבין שהניתוח היה מימין) קטן מאד.
    # כאבים סביר להניח שיהיו במשך מספר שבועות עד חודשים בצד המנותח עקב אפי הניתוח
    # לעיתים עדין יהיו כאבים דומים לאלו שהיו טרם הניתוח עקב פקיעה מקומית של בלב ראתי קטן אך ללא תמונה של חזה אויר בצילום חזה (עקב כך שהריאה דבוקה אחר הניתוח לדופן החזה)
    # לגבי צד שמאל אלא אם המראה ב ct מאד דרמטי, אם לא עברת חזה אויר ספונטני מצד זה לא מנתחים.

בברכה,
    ד"ר דן לוי פבר, מומחה כירורגיה כללית של בית חזה, ורופא בכיר במחלקה לניתוחי לב וחזה במרכז הרפואי כרמל, ובוגר הפקולטה לרפואה של הטכניון.
    טלפון: 048250646 (סיון)
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: ניתוח להסרת בולות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026