X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קשר עמוק שנעזב
    עידן
    17:04 26/05/16 26/05
    17:04
  • נמאס לי מהחיים, איך היא עזבה אותי ככה, אין לך מושג כמה נתתי לה, כמ השקעתי בה, יום ולילה חשבתי רק עליה,כמה דברים קניתי לה, יום אחד היא קמה ועוזבת בלי להגיד לי כלום הולכת,משאירה הודעה אני לא חוזרת, בסוף קולט שהיא בוגדת, אני לא מוכן לשתוק, אותה אני רוצה, יגעתי כל כך הרבה, נשבעתי שאני לא בוגד, אבל בסתר היא הלכה עם אחר, הלב שלי נשבר ואין תרופה והא היא הגורם למחלה
    מרוב יאוש ושבר התלחתי לכתוב את המלל בשיר וזמר.
    זה ממש לא בצחוק זה סיור של גבר שנפל קורבן לשבר.
    את עצתך אשמח לשמוע ואולי גם לנתור ושמור,
    תודה רבה

• הגב ל: קשר עמוק שנעזב

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קשר עמוק שנעזב
    ד"ר נגה נברו
    10:09 06/06/16 06/06
    10:09
  • ליבי אתך. השבר והאכזבה גדולים ואתה מצליח להעביר אותם, גם אם במקצת, באמצעות המילים שאתה כותב. זכית שאתה יודע לאהוב ושאתה יודע את חוויית האהבה גם אם זו מאכזבת בשלב הזה. כאב האכזבה, הפרידה והלבד הוא לעיתים ממש קשה ועם זאת הוא מלמד אותנו עד כמה אנחנו רוצים להיות בזוגיות שהיא כנה, אינטימית וקרובה. רקימת היחסים הקרובה שבהם שני בני הזוג מרגישים שהם מצליחים להתפתח, לגדול ולהיות ניזונים ממנה אינה תמיד מעשה פשוט. בתוך הקושי, ועם הכאב והאכזבה אנחנו מצליחים, לא אחת, ללמוד על עצמנו ועל מי שהיה בן הזוג שלנו. אנחנו נעשים ערים לדברים שלא הבחנו בהם בתוך ההתרחשות הזוגית. הפרידה מזמנת לנו לעיתים קרובות אפשרות להתבונן על מה שאנחנו צריכים בזוגיות ועל האופן שבו אנחנו רוקמים את היחסים כך שיתנו מענה לצרכים האלה.
    בקליניקה אנחנו רואים הרבה פעמים שבני זוג מגלים, לעיתים באיחור מה ואפילו אחרי כמה שנים, שהיו שדות ונושאים שבהם לא השכלנו לתת מענה מדוייק מספיק לבן הזוג ושהיא או הוא לא נתנו מענה נדרש למה שאנחנו היינו זקוקים לו ולכן, בין השאר, לא הצלחנו לרקום מערכת עם אינטימיות, קרבה ואמון במידה הנדרשת לנו.
    ישנם זוגות שמצליחים ללמוד לאורך השנים, אם מתוך ההתנסות הזוגית שלהם ואם מתוך אירועים שהיו לבני הזוג בנפרד בהיסטוריה האישית (כמו למשל פרידה שאתה חווה עכשיו), מה הם הנושאים החשובים שאותם הם רוצים להעצים בזוגיות וישנם זוגות שמצליחים לאתר את הפערים ואת המקומות המאתגרים שמחייבים סיוע של איש מקצוע כדי לרקום את הזוגיות המאימה להם.
    השיעור שאותו אנחנו מצליחים ללמוד מאירועים בחיינו, גם הלא נעימים, גם הכואבים, לצד הרצון והכמיהה להיות בזוגיות טובה (כמו שאני שומעת במילים שאתה מביא), הם "המנועים" שמכוונים לאפשרות שלנו להשתפר ולצמוח ולרקום זוגיות טובה יותר בהמשך.
    אתך בכאב ובתקווה לזוגיות טובה יותר,

בברכה,
    ד"ר נגה (רובינשטיין) נברו, פסיכולוגית בכירה ומדריכה מוסמכת בכירה בטיפול משפחתי וזוגי, מייסדת ומנהלת "מכון שינוי".
    טלפון: 09-9551973
    מייל: [email protected]
    או: [email protected]
  • הגב ל: קשר עמוק שנעזב

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026