X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אני רומה אבל היא לא רוצה
    רצון
    22:21 16/05/16 16/05
    22:21
  • אנחנו מכירים כבר שלוש שנים, חברים טובים מאוד, אני מפנק אותה כל הזמן, ואנחנו בקשר מאוד חזק, בכל פעם שאני מדבר איתה על חתונה היא לא מעוניינת והיא אומרת לי מה אתה לחוץ עוד מעט,אני כבר נמאס לי ככה כל פעם איך שהיא מורחת אותי ואני רוצה להשים לזה סוף כי או שהיא באמת רוצה להיות בקשר או שלא כאילו אני לא מבין אותה מה הבעיה שלה פתאום? כבר מכירים הרבה זמן וכבר חברים כל כך הרבה זמן למה לא להתחתן כמו שצריך וזהו?
    אני קצת בדילמה ואני גם לא רוצה לאבד אותה כי היא חשובה ויקרה לי מה לעשות?

• הגב ל: אני רומה אבל היא לא רוצה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אני רומה אבל היא לא רוצה
    ד"ר נגה נברו
    14:25 18/05/16 18/05
    14:25
  • הבדלים בעמדות וברצונות בין בני זוג הם דבר שמתקיים בשגרה מטבע העובדה שמדובר בשני אנשים שונים עם רצונות ותפיסות וצרכים שונים. זוהי מהותה של הזוגיות. הנושא המעניין שנמצא במוקד השאלה שלך קשור בתקשורת שמתקיימת בין בני הזוג. איך ועד כמה מדברים בני הזוג על ההבדלים בתפיסות, בצרכים ובעמדות שלהם. איך בני הזוג מלבנים הבדלים ופערים שמתקיימים, כאמור בהכרח, בין שני אנשים. נדמה שיש משהו שאינך מבין לגבי העמדה של בת זוגך וכך נדמה שהיא לא מבינה משהו לגבי הצורך שלך להינשא. אינכם מצליחים להגיע לכדי שיחה שתגשר על הפערים שתאפשר להבין את הצורך שמצוי בבסיס עמדתו של כל אחד מכם.
    המיומנות של התקשורת שמגשרת על "העולמות" השונים של בני הזוג צריכה לפעמים סיוע. את המיומנות הזו ניתן לשכלל ולרכוש כדי להביא את השיח הזוגי והדינמיקה שמתקיימת בין בני הזוג לרמה של שיתוף, הבנה ואמפתיה על ידי הסתייעות (לא ממושכת) באיש מקצוע מיומן. אם אינכם מצליחים ללבן את הסוגייה, אם אתם חשים שהפערים נשארים מבלי שאתם מבינים את הצרכים של השני ובמיוחד אם אתם חשים שאינכם מקבלים ונותנים את המענה שדרוש לבן הזוג, כדאי להסתיע בתיווך של מטפל זוגי ומשפחתי שיקנה לכם דרכים של תקשורת שיוצרת שיתוף וחיבור, הבנה והתקדמות זוגית.
    המשך מוצלח!

בברכה,
    ד"ר נגה (רובינשטיין) נברו, פסיכולוגית בכירה ומדריכה מוסמכת בכירה בטיפול משפחתי וזוגי, מייסדת ומנהלת "מכון שינוי".
    טלפון: 09-9551973
    מייל: [email protected]
    או: [email protected]
  • הגב ל: אני רומה אבל היא לא רוצה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026