X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הכל טוב אבל יש בעיה קטנה...
    זאב
    20:41 10/12/15 10/12
    20:41
  • שלום רב ד''ר נגה,
    אני נהנה מאוד לקרוא את התשובות שלך שאת כותבת כאן בפורום ממש את משיבה הכל על נכון ובצורה ברורה ומאירה!!!
    אני ממש מריך דברים כאלה וזה מאוד מרגש אותי!!!אבל גם לי ייש איזה בעיה קטנה בבית,הכל טוב בבית תודה לאל אין כל מיני בעיות יותר מדי אבל...
    אישתי היקרה והחמודה קצת עם ידיים שמאליות...
    היא שורפת הרבה פעמים את האוכל אבל זה בקטנה...
    יש לה הרבה פעמים קטעים הרבה יותר רצינים ודברים שחשוב מאוד להשים להם לב כמו שמירה על הילדים וגם בכללי בחיים את יודעת איך זה...
    אני שתקתי כבר הרבה זמן...אבל אני יגיד את האמת אני מתפוצץ מבפנים ולא נעים לי כבר ואני ממש אובד עצות,מה אני יכול לעשות איתה???
    אני מבין שהיא זה היא והיא באמת אישה נפלאה אבל היא פגיעה ברמות קשות...מה עושים???

• הגב ל: הכל טוב אבל יש בעיה קטנה...

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הכל טוב אבל יש בעיה קטנה...
    ד"ר נגה נברו
    12:27 14/12/15 14/12
    12:27
  • שלום זאב,

ראשית , תודה לך על המשוב הטוב והמילים החמות. וכי מדוע שלא אענה ברצינות? הרי אנשים שואלים ברצינות ובשביל זה בדיוק הפורום הזה כאן.
    פעמים רבות הייתי רוצה לענות אף יותר ברצינות אך לצערי, הזמן לא מאפשר זאת.
    לגבי אשתך היקרה והחמודה עם הידיים השמאליות בבישול, לא נורא !!! תעודד אותה כל פעם שהאוכל יוצא בסדר. תקנה לה מתנה של סיר ומחבת טובים מאוד שלא נדבקים ולא נשרפים, ואולי תשקלו לעבור לכיריים חשמליים במקום גז ( אם זה מה שיש לכם). יותר קל לשרוף על גז. אם היא ביחסים טובים ממש עם אמא שלך (שבוודאי לא שורפת) אז אולי היא יכולה בעדינות להנחות אותה. זה לא קשור לידיים קצת שמאליות אלא אולי לקושי של ריכוז או קשב בבישול.
    בחנות כלי המטבח אפשר להשיג מעין שעון בישול מצלצל קטן וחמוד למטבח שאותו היא יכולה לכון לכמה דקות שצריך ומצלצל להזכיר לה שלא יישרף.
    אולי תלמד אתה לבשל ותבשלו ביחד. בטוחה אני שאז לא יישרף האוכל.
    שתהיינה לכם ארוחות רבות טובות וטעימות וכל אחד עם הכישרון שלו.
    חג אורים שמח
    דר'נגה נברו (רובינשטיין)

בברכה,
    ד"ר נגה (רובינשטיין) נברו, פסיכולוגית בכירה ומדריכה מוסמכת בכירה בטיפול משפחתי וזוגי, מייסדת ומנהלת "מכון שינוי".
    טלפון: 09-9551973
    מייל: [email protected]
    או: [email protected]
  • הגב ל: הכל טוב אבל יש בעיה קטנה...

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026