X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • איך מתמודדים עם אישה בדיכאון
    דוד
    09:48 12/09/19 12/09
    09:48
  • שלום,
    לאחרונה שמתי לב כי אישתי חוזרת בית מהעבודה במצב רוח ממש לא טוב(מזכיר כי אין לה בעיות עם העבודה שלה היא מאוד מחבדת את המקום לדברייה), מתחילה לערער על כל מיני דברים בחיים ומתחילה לשאול שאלות כמו: "מה היה קורה אם", "למה אני לא מצליחה?" (למראת שהיא אחת המוצלחות אצלה בעבודה ואני מאוד דואג לפרגן לה ולהרים לה) ויש פעמים כי היא נכנסת לחוסר וודאות של מה אני צריכה לעשות עם החיים שלי?
    לרוב אני תמיד מדבר איתה והכל נרגע אך ישנם גם ימים בודדים שזה נמשך ככה עד שעות השינה ויום למחרת קמים לבוקר חדש.
    איך אני אמור לגרום לה להפסיק לחזור ככה לבית מהעבודה, ולבנות לה ביטחון עצמי ולתת לה הרגשה שהכל בסדר ושהיא על המסלול הנכון?

• הגב ל: איך מתמודדים עם אישה בדיכאון

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    יאיר היימן
    23:46 23/09/19 23/09
    23:46
  • שלום דוד
    הרגישות שלך להלך הרוח, לביטויי הדיכאון , למילים המטילות ספק ומהססות של אישתך, והרצון לעזור לאישתך ראויים להערכה רבה.
    אבל התפקיד ה"רשמי" שלך הוא לסייע להקשיב לתמוך להיות חבר לאהוב ועוד הרבה ?
    אבל לא לטפל באישתך. רק אישתך יכולה לעשות את השינוי
    אל תהפוך את העניין לבעייה המרכזית של היום ?של החיים .

יתכן ואישתך במשבר גיל כלשהיא , ושואלת את עצמה הרבה שאלות ?בודקת את החלומות שעדיין לא הגשימה...
    את השינוי הוא תוכל לעשות טוב יותר בטיפול מחוץ למסגרת הזוגיות. ישנם מטפלים רבים לבניית בטחון עצמי..למציאת ייעוד, לראות את העתיד ולהתחיל ליצור אותו כבר עכשיו.
    מטפלים מעולם ה nlp בדרגת "מסטר" "או "טריינר" יוכלו לעזור לה ליצור את השינוי הנחוץ לה, לזהות את התכונות המיומנויות והיכולות החיוביות שבה, לגבש מחדש את הערכים החשובים, להפיח בה את הרצון והתשוקה לעשייה ,לחבר אותה מחדש לדברים שנותנים לה משמעות , לזהות את היעוד שלה ועוד?.וכמובן לצאת מדיכאון.

חפש באיזור המגורים שלך , מטפלים בשיטת nlp.מישהו מהם בוודאי יוכל לעזור.

אבל
    מה אתה כן יכול לעשות ?
    להוריד שיפוטיות וביקורתיות ל 0 . (אם יש )
    עשה לך רשימה של התכונות הטובות שבה קרא אותה 3 פעמים ביום והוסיף עוד 2 כל יום. (אל תגלה על הרשימה,
    שבו ביחד על לוח שנה ותכננו את החופשות העתידיות השנה , בשנים הבאות. צור איתה עתיד משותף. תן לה להוביל את התהליך.
    צור רגע של נחת , חוף הים, אחרי הצהרים, דבר על רגעים של הצלחה בחייה ושאל אותה . " מה גרם אז להצלחה ההיא , מה יצר את ההצלחה הזאת " . הקשב לתשובות שלה. תן לה לבטא במילים שלה את הסיבות להצלחה.
    שנה את שפת הדיבור. אל תגיד "תסתכלי על הדברים היפים של החיים" אלא דבר בשאלות : מה היה נחמד היום ? איזה דברים טובים עומדים לקרות בקרוב." השאלות שלך יעזרו לתת בעצמה את התשובות. יש רשימה ארוכה של שאלות מעצימות שהמחשבה עליהם תמיד מעוררת תקווה ושמחה.

איש יקר
    האיכפתיות שלך תעזור לך ליצור את הסביבה הנכונה להבראה של אישתך, מהר יותר ממה שאתה חושב.
    אני סומך עליך שתמצא לה מטפל/ת טובים והבעייה תסתיים בקרוב.
    תוכל לשלוח לי מייל ואצייד אותך בעוד כלים בהם תוכל להשתמש כדי להקטין את העומס והדיכאון של אישתך

בהצלחה :-)

בברכה,
    יאיר היימן, מגשר משפחתי ומסטר nlp.
    שעות פעילות: א-ה, 09:00 - 17:00
    כתובת: מצפה מתת, ד.נ. מרום הגליל
    טלפון: 050-7230744
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    יאיר היימן
    23:59 30/12/19 30/12
    23:59
  • דוד שלום

מה שלומכם ? תוכל לשתף בתהליך ובשינוי שעובר עליכם ?

בהצלחה

בברכה,
    יאיר היימן, מגשר משפחתי ומסטר nlp.
    שעות פעילות: א-ה, 09:00 - 17:00
    כתובת: מצפה מתת, ד.נ. מרום הגליל
    טלפון: 050-7230744
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024