X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • האם צריך לדווח על בגידה
    אנונימי
    06:17 23/06/19 23/06
    06:17
  • רציתי לדעת
    מה דעתך בנושא
    אני מכיר אישית זוג,שהבעל בוגד באשתו,ועכשיו יש לי מצפונים ,שאני לא מספר לאשתו(במקרה היא בת דודה שלי)1 כי אני לא רוצה לפרק להם את המשפחה יש להם 3 ילדים
    2 אני לא יודע איך היא תגיב,מאמין שהיא תיקח את זה הכי קשה בעולם ודכאונות
    מצד אחר זה מרתיח שהוא בוגד בה והיא עדין אוהבת אותו וכו כלפי חוץ נראה שהם ממש אוהבים וכו,
    מה עלי לעשות

• הגב ל: האם צריך לדווח על בגידה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • האם צריך לדווח על בגידה
    יאיר היימן
    07:00 02/07/19 02/07
    07:00
  • שלום רב

האכפתיות שלך והרצון שלך לעזור ראויים להערכה.

אבל...
    אין צורך לדווח על בגידה,

יש לנקוט ברגישות , עפ"י עקרונות וערכים שתשים לנגד עיניך ועל ליבך.

בגידה היא עניין מורכב מאד, משבר אמון עמוק, עבור בני הזוג וההשלכות על הילדים והסביבה הן גדולות מאד.
    אם אתה נכנס למעורבות כלשהיא תהיה זהיר מאד בדבריך.
    אתה לא צריך להיות זה שמביא את הבשורה, אבל תהיה שם "בשבילה" במידה וידרש.

ראשית חזק את הקשר שלך עם בת דודך, הקשב לה, תהיה נוכח יותר בחייה, חזק את החברות בין שניכם ואת האמון שלה - בך.

שים לב לדברים הטובים בקשר בינה לבין בעלה,מה כן "עובד", השתדל לא להיות שיפוטי וחפש דברים טובים שקיימים בזוגיות שלהם, תכונות טובות שיש בבעלה. וכך תוכל לעזור לה, לראות את הדברים החיוביים שיש בקשר בינהם.
    בת דודתך נמצאת בתקופה חלשה. חזק את האמון והביטחון שלה בעצמה, הצע לה לעשות שינויים בחייה, כמו ספורט, לימודים, ליווי של מאמן, מטפל, מנחה, עזור לה כמה שאתה יכול, בדרך סמוייה להתחזק, ולהיות יותר מוכנה לרגע שבו המציאות הזו תתגלה לה, והיא תצטרך להתמודד איתה, לבד.

ובאשר לבעלה
    נסה להתקרב אליו, ללא שיפוטיות, להבין מה קורה לו , למה זה קורה. תהיה נוכח יותר גם בחייו, תבנה אמון.

נוכחות של קרוב משפחה ,השומר באדיקות על ניטרליות, ללא ביקורת ושיפוטיות , יוצרת אצל בני זוג במשבר, סוג של מודל, בלתי נראה, לאופן בו ניתן להתנהג במשבר אמון כל כך עמוק, ולמתן את התגובות שלהם, ביום שבו שניהם יצטרכו להתמודד עם הבגידה.

האכפתיות שלך היא המפתח להצלחה שלך.

אני סומך עליך, שתצליח לחזק את בת דודתך, ולהכין אותה ליום בו תאלץ להתמודד עם מציאות של בגידה.

בהצלחה.

בברכה,
    יאיר היימן, מגשר משפחתי ומסטר nlp.
    שעות פעילות: א-ה, 09:00 - 17:00
    כתובת: מצפה מתת, ד.נ. מרום הגליל
    טלפון: 050-7230744
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: האם צריך לדווח על בגידה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024