X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קושי עם המשפחה של בעלי
    ענת
    14:58 01/02/19 01/02
    14:58
  • שלום רב
    מאוד קשה לי עם המשפחה של בעלי. כשאנחנו באים אני מרגישה סוג של "חרם שקט" , מדברים איתי לקונית על דברים טכניים אבל לא מעבר. לעיתים מרגישה שם כאילו אני אוויר. זה בולט עוד יותר כאשר האחים של בעלי מגיעים עם בנות הזוג שלהן,אליהן היחס מסביר פנים. אני יודעת שחלק מהבעיה אלו חילוקי דעות שהיו בינינו להורים שלו בעבר שגרמו לי יותר להסגר בגלל שכל פעם הרגשתי שהם כועסים עלי.
    מה לעשות? נורא קשה לי כל פעם להגיע ולחוות כל פעם את היחס הזה, תחושה של בדידות ו"להיות בצד". דיברתי עם בעלי והוא הסכים איתי אך הוא לא ממש יודע איזה פתרון לתת למצב.. אשמח לעצה טובה! תודה

• הגב ל: קושי עם המשפחה של בעלי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קושי עם המשפחה של בעלי
    יאיר היימן
    00:06 03/02/19 03/02
    00:06
  • ענת שלום
    ההתחברות של בני זוג למשפחות אחד של השני הוא אתגר גדול בבניית משפחה. התחתנת עם בעלך אבל יחד איתו באה משפחה, עם תרבות אחרת, שפה מנהגים וערכים משפחתיים אחרים ושונים ממך, ובתוכם את נדרשת להיות מקובלת.
    ההצלחה במשימה תלויה בביטחון העצמי שלך בפתיחות בתקשורת הלא מילולית, שפת גוף טון דיבור יותר מאשר במילים שאת בוחרת להגיד. את לא חייבת אבל כדאי לך להתאים ולהסתגל למנהגים ולטקסים של המשפחה, ומנגד לשמור על דעותיך וללמוד לבטא אותן, עם כבוד הערכה עצמית ושקט פנימי. אין צורך להתעמת על כל דבר, אבל כשאת חושבת אחרת, וחשוב לך שיקשיבו לך, כדי להשפיע במשהו שחשוב לך, אל תוותרי על זכות הביטוי.
    את תוכלי לבנות מחדש את המקום שלך, בעיקר בזכות העוצמה והשקט הפנימי שתשדרי להם.
    איך עושים את זה ?
    על מנת להקטין את "ההתנגדות" שלך אליהם , כתבי רשימה של 25 תכונות טובות על כל אחד מהם. קשה מאד , אני יודע, אבל כשמוצאים עוד תכונה ועוד תכונה, "הדמות שקשה לך איתה" מתחילה לקבל רגש חיובי אמפטתי והכעס יורד. קראי את הרשימות הללו בכל פעם שאתם נוסעים אליהם.
    ממשיכים בחיקוי של דמות שמצליחה שאת מכירה אישית או דמות מסדרת טלוויזיה שמשתלבת ומקבלת את כבודה במשפחת בעלה. אם יש לך חברות שהצליחו במשימה , תתיעצי איתך. תלמדי מההצלחה שלהן.
    בני מחדש את הביטחון העצמי שלך ע"י רשימה של התכונות הטובות שיש בך, וקראי את הרשימה 21 יום רצוף . "אני חכמה , אני טובת לב וכו' ..." הגדרת האני שלך תחזק אותך , יותר מכל.
    בני שפת הגוף גאה יותר. הליכה זקופה, כתפיים למעלה מבט לפנים ? מומלץ ללכת לחדר כושר, כדי יבלוט השינוי שאת מתחילה להוביל.
    המעיטי בויכוחים ככל האפשר, והקשיבי להם. פתחי סבלנות להקשיב, גם כשלא נוח לך. חשבי על מה שחשוב לך בכל נושא , ואולי תגלי שיש מכנה משותף בינכם.
    בואי תמיד עם מתנה כל שהיא, אפילו סמלית. זה "יסמן" אותך כאדם שיש בו נתינה כבוד ונדיבות.
    ולסיום, ממליץ לך להתייעץ עם מטפל/מלווה/מאמן שיעזור לך לחזק את הביטחון העצמי שלך, יאמן אותך בהרגלים שפת גוף, צורת דיבור חדשים במידה וצריך.

ענת, תוכלי תמיד להתייעץ איתי בטלפון או במייל, ואעזור לך במסע .
    3 תחומים מאפיינים את ההצלחה באתגר : ביטחון הערכה עצמית ונוכחות "זקופה", קבלה של משפחת בעלך, תבונה רגישות ונחישות.

הפנייה שלך מעידה על החשיבות של הנושא בעינייך , על האומץ להעלות את הנושא, ובנחישות שלך להצליח.

אני סומך עליך .
    בהצלחה :-)

יאיר היימן
    מגשר משפחה,
    מאמן מנטאלי למצוינות

בברכה,
    יאיר היימן, מגשר משפחתי ומסטר nlp.
    שעות פעילות: א-ה, 09:00 - 17:00
    כתובת: מצפה מתת, ד.נ. מרום הגליל
    טלפון: 050-7230744
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קושי עם המשפחה של בעלי
    יאיר היימן
    11:58 18/02/19 18/02
    11:58
  • שלום ענת

מה שלומך ? תוכלי לשתף בשינויים שחלו ביחסים בינכם ?

בברכה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קושי עם המשפחה של בעלי
    ענת
    19:00 19/02/19 19/02
    19:00
  • תודה יאיר על ההתעניינות.
    אנחנו באים אליהם לשבת פעם בחודש וחצי לערך כך שלא נפגשתי איתם מאז.
    כן נעזרנו בחמותי לבייביסיטר ושלחתי לה הודעת תודה אישית כדי ליצור קשר חיובי יותר...
    בעלי חושב שכדאי שאדבר איתם פנים מול פנים כשנבוא לשבת בפעם הבאה. אני קצת מסתייגת מהרעיון ולא כל כך יודעת מה בדיוק לומר..

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קושי עם המשפחה של בעלי
    יאיר היימן
    00:21 21/02/19 21/02
    00:21
  • אני סומך עליך .

יאיר היימן
    מגשר משפחה,
    מאמן מנטאלי למצוינות
    0507230744

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קושי עם המשפחה של בעלי
    יאיר היימן
    20:56 22/02/19 22/02
    20:56
  • ענת שלום
    היוזמה שלך ליצור קשר עם חמותיך בנושאים משימתיים כמו בייביסיטר או כל דבר אחר היא מבורכת, ותרכך
    את הקשר בינכן.
    תחשבי על דברים / נושאים משותפים , דברים שחשובים לך ולה באותה מידה,. קיימי איתה שיחות לגבי נושאים שיש לכן הסכמה לגביהן. ככל שתבטאי הסכמה בנושאים שבאמת יש לך הסכמה איתה, יתחזק הקשר בינכן .

הקפידי לעשות את 7 ההמלצות שהמלצתי לך . הן מצילות חיים.
    התאמני היטב על בניית הביטחון שלך לידם. ואפילו בדימיון.

ולגבי שיחה עם ההורים של בעלך. אם את מסתייגת , אז כדאי לדחות, או שתחזקי את עצמך, דמייני שזה קורה והכל בסדר, חזקי את היכולת שלך לבטא לידם את הדברים שאת רוצה להגיד .
    לטעמי זה קצת מוקדם מידי לדבר איתם , כוון שאת עדיין לא חזקה מספיק

וכשתחליטי להפגש איתם לשיחה,בואי מוכנה .
    כתבי לך את הדברים שאת רוצה להגיד, הקריאי אותם מול המראה שוב ושוב. 10 15 פעם כדי שתוכלי להיות עם ניסיון , עם ידיעה של הגוף (ע"י ההקראה) שזה אפשרי .

ושוב מוזמנת להתייעץ איתי במייל או בטלפון
    התייעצות היא ללא עלות

אני סומך עליך .

יאיר היימן
    מגשר משפחה,
    מאמן מנטאלי למצוינות
    0507230744

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025