X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סחרחורת, עילפון חולשה.
    אא
    20:04 27/06/18 27/06
    20:04
  • הועבר מפורום רפואה כללי.

אנא עזרו לי להבין מה הביעה כפי שמתואר בפרטים?

שלום, שמי א' ובחצי שנה האחרונה אני סובל מהתקפים מוזרים המשביתים אותי לגמרי.
    ההתקף הראשון התנהל כך: הגעתי ליום ראשון במקום עבודה חדש ופתאום התחילו לי סחרחורות וחוסר שיווי משקל (גם בישיבה וגם בעמידה ואפילו תחושת נפילה קבועה בשכיבה) שהובלו לבחילות, והלכתי להקיא ובהפרש של דק' גם לשלשל(כך 3 פעמים ברציפות), ניסיתי להגיע לחניה לרכבי וכשהתיישבתי מול ההגה הרגשתי כאילו שמשהו מושך אותי בראש בחלק האחרוי אחורנית ואיבדתי הכרה לשבריר שניה, המצב הדרדר עוד יותר ולמרות שהמשכתי לשתות מים נחלשתי, הרגשתי שאני עומד להתעלף ומהפניקה זחלתי החוצה מהאוטו על ארבע וזעקתי לעזרה ונזרקתי על הריצפה ללא כוחות, הגיע אנשים והזעיקו אמבולנס, פינו אותי לבית החולים לאישפוז של יום וחצי ולאחר הבדיקות אמרו שלא מצאו כלום ושחררו אותי.

ההתקף שני התנהל כך: לאחר כמה חודשים מהמיקרה הראשון הייתי בעמידה ברמזור ופתאום הרגשתי שוב חולשה שהתחילה בידיים וברגליים ושהראש כאילו נמשך אחורנית אך הפעם לא היה איבוד הכרה, ישר עצרתי בצד והתקשרתי לחבר שיבוא לאסוף אותי, עברתי למושב של ליד הנהג במצב שכיבה חסר כוחות, הגעתי לביתו והתאוששתי במיטה לכמה שעות ונסעתי בחזרה הביתה ללא כל בעיה.

ההתקף השלישי התנהל כך: לאחר כמה חודשיםמההתקף השני, נהגתי בחזרה ממקום בילוי ושוב פעם צצו הסימנים של חולשה בידיים וברגליים והרגשתי סחרחורות ושהגוף הולך "להיסגר", עצרתי בתחנת דלק הקרובה, עברתי למושב האחרוה בו שכבתי (מבלי להצליח להירדם) כמה שעות, התאוששתי ונסעתי הביתה, לאחר כמה שעות בבית נסעתי למספרה שלי, מהחניון למספרה הסחרחורת והחולשה הוגברו משמעותית ושם ממש קרסתי, לא הצלחתי בכלל להחזיק את עצמי, הייתי מסוחרר וחלש ואפילו לא יכולתי לשבת ולכן השכיבו אותי עד שאמבולנס פינה אותי לבית החולים (עשו סי-טי ראש והכל) וגם שם לא מצאו כלום ושיחררו אותי ישר מהמיון הביתה.

ההתקף הרביעי התנהל כך: לאחר ההתקף השלישי הסחרחורות כבר לא היו ריגעיות, הן נהפכו קבועות בליווי חוסר שיווי משקל תמידי אבל עדיין תיפקדתי, החולשה הופחתה אך לא הופסקה וביליתי שבוע בבית כדי להתחזק, התחזקתי וכשהגיע יום א' נסעתי לעבודה (הייטק), התיישבתי בעמדה והסחרחורת שוב חזרה רק בעוצמה הרבה יותר חזקה.
    התקשרתי לחבר ונסענו למיון ואישפזו בשנית וכמובן ששיחררו יום אחרי ולא מצאו כלום.

ההתקף החמישי התנהל כך: לאחר ההתקך הרביעי ביליתי 3 שבועות בבית כדי להתחזק וכשהגיע יום א' הרגשתי מספיק חזק כדי לחזור לעבודה, היום עבר בשלום, ביום שני עשינו הליכה ברגל מהעבודה למסעדה כדי לאחול צהריים (500 מטר), כל הדרך הייתי מסוחרר וחסר שיווי משקל אבל ניסיתי להילחם בזה, הגעתי למסעדה והכל היה בסדר, חזרנו ברגל את אותו מרחק ושוב הסחרחורות וחוסר שיווי משקל חזרו, בישיביה בעמדה שוב הכל התחיל בדיוק כמו בהתקף הראשון, הקאתי ושילשלתי ונחלשתי ולא הייתי מסוגל ללכת, לקחו אותי לאוטו של קולגה על כיסא משרדי (בעל גלגלים) ולקחו אותי הביתה ושם התאוששתי לאחר כמה שעות.

עד היום ובמיוחד בחודש האחרון הסחרחורות וחוסר השיווי משקל לא מפסיקים והתחיל סימפטום חדש של לחץ באוזניים ובסינוסים ובאיזור האף, עשיתי בדיקות דם, שתן, אקו-לב, הולטר אה קה גה, אפילפסיה, ובקרוב גם טילט-טסט ולא מוצאים שום דבר(תודה לאל במובן מסויים) ואני בינתיים סובל וסובל ועלול לאבד את מקום עבודתי.

אנא עזרו לי להבין מה הביעה כפי שמתואר בפרטים?

• הגב ל: סחרחורת, עילפון חולשה.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת, עילפון חולשה.
    פרופסור אבי שצ'ופק
    19:14 28/06/18 28/06
    19:14
  • במגבלות העובדה שלא בדקתי אותך הסימפטומים שאתה מתאר לא מתאימים במיוחד לפגיעה במערכת שיווי המשקל של האוזן הפנימית. השילוב של תחושת עילפון ואולי עילפון קצר בצירוף חולשה מכוון אולי להפרעה אוטונומית שטילט טסט יוכל לזהות אותה. איחולי בריאות.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: סחרחורת, עילפון חולשה.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026