X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חולשה בשרירי הצוואר ובחילות
    אמילי
    18:30 22/04/23 22/04
    18:30
  • שלום וברכה,
    אני בת 30. לפני כחודש קמתי לבוקר של סחרחורת בלתי פוסקת ואיבוד שיווי משקל(הגוף היה ממש "נזרק" לצד אחד) כולל בחילות נוראיות. לא יכולתי לקום מהמיטה בלי לרוץ להקיא. לאחר שבוע בערך המצב השתפר מעט אבל כל כמה ימים שוב מתחילים כמה ימים של בחילות וסחרחורות ובמצב הזה אני נמצאת כבר חודש. משהו שמאוד מפרחע לי הוא העובדה שיש לי חולשה בצוואר שמקשה עליי להרים את הראש, אני מרגישה שמשהו שם לא יציב. ערכתי בדיקות דם, מחסני הפריטין 2.1 אבל הומוגלובין 11.5 שזה סביר יחסית להיסטוריה שלי(הגעתי למצב גם של 8). נתנו לי פראמין שממש החמיר לי את המצב, והיום ניסיתי זופרן שגם לא עזר ברמה שחשבתי שיעזור. שיפר מעט ובקושי. יש לי תאומים בני שנה לטפל בהם, ואני פשוט לא מצליחה לתפקד. הדבר היחידי שמשפר את ההרגשה שלי זה כדור שינה(נוקטורנו 7.5) או שני כדורי ואבן, שאת שניהם אני לא יכולה לקחת כשאני מטפלת בתינוקות שלי במהלך היום, ורק בערב כשבעלי מגיע אני לוקחת ומצליחה להרגיש טוב יותר. מנסה להבין למה רק הם עוזרים. אשמח אם תוכל להסביר לי, במידה ויש הסבר רפואי כלשהו.

רקע נוסף שאולי יעזור לך לעזור לי:
    אני מנותחת בריאטרית 11 שנה, מקיאה לא מעט במהלך היום מאז הניתוח. לא משהו שגרם לתחושות האלה לפני. נוטלת ציפרלקס 5 מיליגרם לחרדות כבר כמה שנים.

קיבלתי הפנייה לנוירולוג, לבדיקת שמיעה מקיפה, לתבחין נשיפה לאיתור הליקובקטר. יש לך המלצות לכיוונים נוספים שחשוב לבדוק? הרופאה שלי בחופשה ארוכה, אז אני מתייעצת עם רופאי אונליין של כללית וכל אחד מפנה אותי לכיוון אחר.

אשמח לעזרתך, אני באמת נואשת.

• הגב ל: חולשה בשרירי הצוואר ובחילות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חולשה בשרירי הצוואר ובחילות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    04:25 28/04/23 28/04
    04:25
  • שאלתך לא ניתנת למענה בהתכתבות.
    אני מציע שתיבדקי אכן ע"י נוירולוג אך גם ע"י מומחה אא"ג שעוסק בסחרחורת. ההפניות שקיבלת והבדיקות הן בכיוון הנכון.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: חולשה בשרירי הצוואר ובחילות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024