X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת משפחה
אודות הפורום
אודות פורום רפואת משפחה

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים ...

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים וחריפים, בהפניה למומחים מתחומים אחרים ולבדיקות נדרשות, במתן טיפול תרופתי, במניעה של מחלות ובייעוץ לגבי הרגלי חיים בריאים. על כן, פורום רפואת משפחה הוא המקום להעלות שאלות הנוגעות לתחומים אלו ואחרים, כדוגמת תוצאות בדיקות, זכויות החולה, הפניות, חיסונים ואבחונים. כמו כן, ניתן להתייעץ לגבי בעיות רפואיות שונות כמו כאבי ראש, כאבי בטן, פציעות, חרדה, לידה והיריון, סוכרת, ובעיות לב וריאות, מחלות של דרכי השתן בנשים וגברים, בעיות בריאות של ילדים וקשישים, מחלות חורף, יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, מחלות זיהומיות ומחלות כרוניות של מערכת העיכול. הינכם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לאתר ולקבל מענה מהיר ממערכת האתר.

מנהלי פורום רפואת משפחה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חריגות פרופיל הורמונלי
    סיוון
    23:45 18/02/16 18/02
    23:45
  • בת 19, ללא היסטוריה של בעיות תירואיד במשפחה, עם ציסטה ידועה של כחצי סמ' באונה שמאלית בתירואיד כבר שנתיים ללא שינוי.
    רמת הTSH חזרה גבוה במעט מהבדיקה בדצמבר (אז היתה 5.4, היום 5.9), אז לראשונה הייתה חריגה בערך הזה אצלי מעולם.

הT3 והT4 תקינים לגמרי ובתוך טווח הנורמה, האם ניתן להניח שזו סתם חריגה חסרת משמעות כששני הורמוני הבלוטה תקינים? גם רמת הפרולקטין חזרה כאן גבוהה (1315) ואין שום סיכוי להריון (בתולה) יכול להיות קשר כלשהו לTSH? US רחם לפני חודש-תקין.
    הבדיקה ניתנה בשל מחזור לא סדיר, נשירה בגבות, שערות כסופות חדשות שצצו על הראש, אקנה ועוד.

האם יש חשד להיפותירואידיזם למרות שהורמוני הבלוטה תקינים? ומה העניין עם הפרולקטין הגבוה?

תודה

• הגב ל: חריגות פרופיל הורמונלי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חריגות פרופיל הורמונלי
    ד"ר וליד מבריקי
    19:24 20/02/16 20/02
    19:24
  • שלום

לגבי רמת ה- TSH רצוי מעקב פעם בחצי שנה.
    פרט חשוב שלא ציינת האם את לוקחת גלולות ?
    לגבי הפרולקטין הרמה מחייבת גם מעקב היות והמחזור שלך לא סדיר .
    רצוי לבצע בדיקת דם לנוגדנים לבלוטת התריס .

• הגב ל: חריגות פרופיל הורמונלי

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך
    סיוון
    00:08 22/02/16 22/02
    00:08
  • לא לוקחת גלולות. מה משמעות החריגה בפרולקטין? ומה שם בדיקת הנוגדנים לבלוטה? הרופא שלי לא ציין בדיקה כזו.

• הגב ל: המשך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך
    ד"ר וליד מבריקי
    09:34 03/03/16 03/03
    09:34
  • שלום

הפרולקטין עדיין ברמה שמצריכה מעקב בלב . לגבי הנוגדנים של בלוטת התריס ... ANTI TPO
    רמת תירוגלובולינים . ורמת הנוגדנים .

• הגב ל: המשך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לעניין הפרולקטין
    סיוון
    04:52 07/03/16 07/03
    04:52
  • רופא הנשים שנתן את הבדיקה ממש לא אמר שמספיק מעקב בלבד, כמי שבהחלט לא בהיריון (בתולה) הוא אפילו התקשר אליי מהמרפאה כשקיבל את התוצאות והפציר בי לגשת לאנדוקרינולוג כבר עכשיו כי לטענתו הרמות מדאיגות ומחשידות לגידול בהיפופיזה כי רמה כזו מקבלים רק בהיריון.

מה דעתך על זה?

• הגב ל: לעניין הפרולקטין

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לעניין הפרולקטין
    מערכת שאל את הרופא
    19:52 13/04/17 13/04
    19:52
  • סיון שלום רב, ד"ר וליד מבריקי נפטר לצערינו הרב, היה רופא ואדם לתפארת. לכן, נציע לך לשאול את שאלתך מחדש את מנהל הפורום החדש באם הנושא עדיין אקטואלי. מועדים לשמחה ורפואה שלימה!
    מצטערים.

התשובה ניתנה על ידי מערכת "שאל את הרופא" בהתאם לבדיקות שערכנו ומידע שקיבלנו ממומחים בתחום. התשובה מתייחסת באופן ספציפי למצבו ולשאלתו של הפונה, ואינה מהווה ייעוץ או תחליף לייעוץ מטעם רופא.
  • הגב ל: לעניין הפרולקטין

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026