X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי גב עקב עבודה בהובלת משאות כבדים
    זהבי
    16:13 09/05/16 09/05
    16:13
  • שלום אני בן 31 עובד בהובלות כבר מגיל 20 אני נחשב אדם די חזק ואני עובד גם הרבה על השרירים לפתח אותם ואני עושהנ פעילות ספורטיבית שוטפת במהלך השבוע.
    מלפני שבוע התחילו לי כאבי גב חזקים לא ידעתי מה לעשות ורק קוויתי שזה לא איזה שבר או פריצת דיסק.
    כרגע אין באפשרותי להחליף עבודה ואני חייב להמשיך עם העבודה הזו , יש דרך שאוכל לעזור לעצמי גם לשפר את יכולת המשך העבודה שלי בהובלות וגם איך לשפר את הכאבים שיש לי?
    תודה רבה.

• הגב ל: כאבי גב עקב עבודה בהובלת משאות כבדים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי גב עקב עבודה בהובלת משאות כבדים
    דניאלה מלאך
    18:01 24/05/16 24/05
    18:01
  • זהבי שלום רב.

המקרה שלך מצביע על "בורות" בנושא ההגדרה השכיחה ל"חוזק". גוף האדם חזק ובריא רק כאשר כל המערכות שלו שותפות בהרמוניה ועובדות בסינכרון האחת עם השנייה. כאשר מערכת אחת לוקחת דומיננטיות, על חשבון מערכות אחרות, המערכת השלדית שרירית מאבדת את האיזון שלה ותחת עומסים היא קורסת.
    בגוף יש מערכת שרירים פנימית, שרק בזכותה מערכת השרירים הגדולה אותה כולם מכירים יכולה לתפקד ביעילות. חוזק שריר לא נמדד על פי הקוטר או הנפח שלו, אלא על פי היכולת שלו לשתף פעולה עם כל השרירים ההאחרים כדי ליצור תנועה חלקה נטולת מאמץ בציר התנועה= מפרק. אתה מספר לי סיפור של דומיננטיות ברורה של מערכת השרירים השטחית, בלי שום התייחסות למערכת הפנימית. על כן, בכל עת שאתה מעמיס על עאמוד השדרה יש כוחות דחיסה, שאינם מאוזנים עם כוחות הפוכים היודעים לעבוד כנגד הדחיסה ויודעים לשמור על הרווחים בין החוליות.
    אני מציעה להפסיק להתאמן כרגע אימוני כושר, הפונים שוב אל אותה מערכת מותשת, ולהתחיל ללכת לאמן את המערכת הפנימית אצל מומחים. מדריכי פילאטיס אמורים לדעת לבודד את המערכת הפנימית. לא כל מדריך ולכן חשוב לבחור את המומחה בכך. במידה ותעבוד על השרירים האלו, זה יראה לך שונה לחלוטין אך ישפיע מיד על הכוחות שלך ועל היציבות שלך ובהדרגה תוכל לחזור גם לאימוני כושר המתבססים על הרמוניה בין כל המערכות.
    ביו טיוב או באתר שלי יש סרטון "פילאטיס בבית" שיכול לעזור לך, במידה ולא תמצא מדריך טוב.
    בהצלחה
    דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: כאבי גב עקב עבודה בהובלת משאות כבדים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026