X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי גב חזקים כבר תקופה
    נאור
    15:49 14/04/16 14/04
    15:49
  • אני עובד בעבודה שמצריכה אותי לשבת כמעט 6 עד 8 שעות ביום בהתחלה כשהתחלתי לעבוד אז השדלתי לשלב פעילות של ספורט בנוסף לשעות העבודה בכדי שהגוף שלי לא יתחיל להתנוול הצלחתי למשך תקופה יפה של חצי שנה וקצת יותר אבל בגלל בעיותיות עם האישה והילדים קצת לא הרגישו טוב כבר לא היה לי את האפשרות להמשיך עם זה ואחרי חודשיים שאני רק עובד ואחר כך בריצות לסידורים עם הילדים ומלא מלא בלאגן התחלתי להרגיש כאבים בגב - תאמיני לי לא היה לי זמן לעשות תור אצל רופא ובנתיים המשכתי ככה עם הכאבים זה נורא הפריע וזה הציק לי וניסיתי ככה להשים משחות ולעשות קומפרסים ביתיים אבל זה לא כל כך עזר אני גם מאלה שאומרים תן לזמן לעשות את שלו...
    בנתיים הזמן עובר והכאב עושה את שלו...
    אני מחפש לי איזה פיתרון אחר שהוא ישלב גם הקלה מהכאבים שיש לי כיום וגם הוא יוכל לתת מענה קצר מבחינת זמן פעילות וגם שיהיה שילוב של פעילות ספורטיבית למנוע את התהליך הזה בכלל של התנוולות השרירים.
    יש לך איזה פיתרון קולקטיבי בשבילי?
    אגב אני צריך פעילות שאוכל לעשותה בבית ולא ללכת למכון כלשהו כי אין לי אפשרות בעיקר מבחינת זמן.
    תודה לך מראש.

• הגב ל: כאבי גב חזקים כבר תקופה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי גב חזקים כבר תקופה
    דניאלה מלאך
    19:42 06/05/16 06/05
    19:42
  • היי נאור

ראשית, הורד רמות לחץ. לחץ יוצר מיד יווץ של רקמות. מרקמת תא לרקמת שריר ובכלל כל השדה האנרגטי המושפע מפעימות הלב שלך משתנה ומשפיע על זרימת החיים בגופך. תזהה מחשבות מלחיצות ותהיה מודע לאן הן מובילות אותך והאם הן תורמות לך.

שנית, באתר שלי וביוטיוב יש סרטון "פילאטיס בבית עם דניאלה מלאך" אתה יכול לנסות לתרגל את התרגילים המוצגים שם. אפשרי בבית.

שלישית, תמיד אפשר להזמין מדריכת פילאטיס הביתה. אמור לי איפה אתה גר ואראה אם אני יכולה להמליץ לך על מדריכה טובה.

בנוסף, תלמד את התרגילים בעמידה בוידאו שהצעתי ותבצע אותם כל שעה בעמידה מול קיר בעבודה.

לפעמים בסדר לקחת משככי כאבים רגילים כמו אקמול...כדי להוריד מומנטום של כאב ולנוח קצת מהכאב.

תצחק הרבה, זה משחרר כאב גב- תראה סדרות מצחיקות....או כל מה שמפיק צחוק אמיתי.

תחבק הרבה את הילדים שלך ותרגיש את האהבה שלך אליהם, זה מייצר חופש גדול ומרפא.

תנשום עמוק ותדמיין שנהר לבן של חמצן ממלא את התאים שלך ושוטף את כל מה שלא קשור לבריאות התא.

בהצלחה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: כאבי גב חזקים כבר תקופה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026