X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מכשירי פילאטיס לבית
    מרינה
    12:43 25/01/16 25/01
    12:43
  • בוקר טוב אני עובדת כל יום בין 8ל10 שעות ולא עושה כל כך ספורט ולפני חצי שנה החלטתי לעשות שינו משמעותי ולהתחיל לזוז,התחלתי בדיאטה ובתזונה נכונה והמשכתי בשיתוף של פעילות ספורטיבית וגם בנוסף לזה גם בגלל שאני כבר קצת מבוגרת וקשה לי ואני מאוד רוצה לשמור על גןף בריא החלטתי לשלב פעילות של פילאטיס אז יש לי כמה שאלות, וכמובן הייתי שמחה לקבל ממך כמה טיפים לאורח חיים בריא.
    1.האם בכדי לשלב פילאטיס יש צורך ללכת לסטודיו כל פעם?
    2.כמה פעמים בשבוע את ממליצה לעשות פעילות פיאלטיס?
    3.איזה סטודיו טוב את ממליצה עליו באיזור ירושלים?
    4.האם אפשר לעשות פיאלטיס בבית בעזרת מכשירים?
    5.איזה מכשירי פילאטיס עליי לקנות במידה ואני רוצה לעשות פילטיס בבית?
    תודה רבה!!!!

• הגב ל: מכשירי פילאטיס לבית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מכשירי פילאטיס לבית
    דניאלה מלאך
    21:51 06/02/16 06/02
    21:51
  • היי מרינה

כל הכבוד לך.
    אפשר לעשות פילאטיס בבית בשני אופנים. 1. יש קלטות שאפשר לתרגל מולן. 2. יש לי וידאו של פילאטיס בבית באתר שלי. 3. עם מדריכה המגיעה לשיעורים פרטיים. 4. את יכולה לרכוש מיטת פילאטיס, אבל אז מומלץ לקבל הדרכה.
    מקצועי יותר ללכת לסטודיו.
    יש מורה טובה לפילאטיס בירושלים שלמדה אצלי וממשיכה להשתלם ושמה עירית קופלביץ?.
    אני חושבת ששיחה ופגישה עימה יכולה לתרום לך מאוד. אם לא תמצאי את הטלפון שלה בדרכים המקובלות, חיזרי אלי ואשלח לך.
    חוץ מזה, נראה לי שאת על הדרך הנכונה. רק חשוב לבחור את המאמן הנכון.
    בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: מכשירי פילאטיס לבית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026