X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לימפומה?
    דבי
    11:45 11/04/23 11/04
    11:45
  • שלום
    לאחר שפעת עם חום שנמשך זמן ארוך נשלחתי לביצוע בדיקות דם. בנוסף, ביצעתי שבוע שעבר ביופסיה של בלוטת לימפה מבית שחי לאחר שנמצאה בלוטה מוגדלת בבית שחי (בעברי, סרטן השד) , טרם התקבלו תשובות.
    להלן התשובות (החריגות) שהתקבלו, כל שאר הבדיקות שבוצעו היו תקינות:
    FREE LIGHT CH.-KAPA 24.05 mg/L (3.30-19.4)
    FREE LIGHT CH-LAMBDA 42.07 mg/L (5.70-26.30)
    Free Kappa/Free Lamb 0.57 (0.26-1.65)
    ESR 49 mm/h (0-19)
    CRP 1.02 mg/Dl (0-0.5)
    IgG 1217 mg/dL (552-1631)
    IgM 110 mg/dL (33-293)
    IgA 169 mg/dL (65-421)
    ALBUMIN (BY EP) 52.5 (55.8-66.1)
    GLOBULIN ALPHA-1 6 (2.9-4.9)
    GLOBULIN ALPHA-2 15.6 (7.1-11.8)
    GLOBULIN BETA-1 5.3 (4.7-7.2)
    GLOBULIN BETA-2 5.5 (3.2-6.5)
    GLOBULIN GAMA 15.1 (11.1-18.8)

    האם משהו מכל הבדיקות שביצעתי יכול להחשיד לממאירות ? עד שיתקבלו תוצאות ביופסיה ועד שאפגוש את האונקולוג, אשמח קצת לקבל יותר מידע . תודה מראש.


  • הגב ל: לימפומה?

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לימפומה?
    פרופסור גיל בר-סלע
    23:53 11/04/23 11/04
    23:53
  • בנתיים אין משהו מאד מחשיד, גם דלקת תיתן מדדים דומים בחריגות

    בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725
  • הגב ל: לימפומה?

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024