X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סרטן שד אחרי הרבה קוי טיפול
    דנה
    22:47 08/11/22 08/11
    22:47
  • שלום פרופסור
    אימי חולת סרטן שד גרורתי HER 2 חיובי אחרי הרבה קוי טיפול הרצפטין פרגטה אנהרטו קדסיילה ,על כל אלה היא התקדמה לבסוף .טוקטניב גרם לה לתופעות לוואי בלתי נסבלות .הרופא רוצה לתת לה טיפול בהרצפטין יחד עם נבלבין למרות שבעבר היא כבר קיבלה הרצפטין ופיתחה על זה גרורות חדשות .הרופא טוען על זה שיש יעילות להרצפטין גם אחרי שבעבר הפסיק להיות יעיל אם משנים את הכימותרפיה .אני במקצועי אחות וחיפשתי מעט בספרות ומצאתי אכן מאמרים בנידון אבל הם מדברים בעיקר אחרי התקדמות על הרצפטין ופרגטה או אחרי הרצפטין ולא מצאתי מאמרים שתומכים בגישה זו גם אחרי שהמחלה מתקדמת על כמה וכמה טיפולים נוגדי HER2 .
    האם יש מאמרים שמדברים על מצב זה ?.אשמח מאוד ואודה לפרופסור מראש על תשובתו המלומדת ,
    תודה רבה

• הגב ל: סרטן שד אחרי הרבה קוי טיפול

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סרטן שד אחרי הרבה קוי טיפול
    פרופסור גיל בר-סלע
    07:21 09/11/22 09/11
    07:21
  • בחולות סרטן השד, תמיד כדאי להוסיף לכימותרפיה , הרספטין- הסיכוי לתגובה גבוה יותר. מצד שני- במידה שאמא שלך לא קיבלה אדריאמצין, הייתי נותן את התרופה הזו ולה -לא מוסיפים הרספטין מחשש לרעילות ללב

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725
  • הגב ל: סרטן שד אחרי הרבה קוי טיפול

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025