X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סרטן רקטום עם גרורה אחת
    מני
    21:52 30/07/22 30/07
    21:52
  • שלום פרופסור גיל בר סלע
    לפני שנתיים חליתי בסרטן רקטום מקומי.קיבלתי הקרנות וכימותרפיה ואחרי זה ניתוח ואחרי זה שנתיים הייתי בריא.לפני חודשיים המחלה חזרה בגוש בריאות.קיבלתי sbrt לפני חודש ושבוע ועשיתי pet לפני שבוע שבו הגידול הריאתי קטן במימדיו וגם בעוצמת הקליטה הוא ירד.אבל הוא עדיין קיים ויש עדיין קליטה לא חזקה.
    האם יש סיכוי שהגוש יתקטן עוד והאם אפשר להסתפק בקסלודה לבד בשלב זה או שצריך לשלב עוד תרופה אם אני רוצה בהארכת חיים .אשמח מאד לתשובה האם מישלב יכול להאריך את חיי ובכמה חודשים בממוצע?
    תודה רבה !

• הגב ל: סרטן רקטום עם גרורה אחת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סרטן רקטום עם גרורה אחת
    פרופסור גיל בר-סלע
    09:54 07/08/22 07/08
    09:54
  • יכול להיות שעוצמת הקליטה , תרד בהמשך, צריך לעקוב.
    כיוון שמדובר בגרורה אחת שטופלה, לדעתי לא כדאי להעמיס כעת עם הכימותרפיה וניתן לעקוב עם קסלודה. כמובן שאין אמירה ברורה בנושא וכל החלטה אפשרית

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725
  • הגב ל: סרטן רקטום עם גרורה אחת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026