X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תרופות בסרטן הכבד HCC
    יערה
    17:33 27/12/21 27/12
    17:33
  • שאלה לפרופסור גיל בר סלע
    יש לי סרטן בכבד שנקרא HCC שגילו אותו לפני חודשיים בגלל חום שיעול וחולשה מצאו מחלה נרחבת של HCC בכבד ,ללא מחלה מחוץ לכבד .בטיפול הראשון לפני חודשיים נכנסתי למחקר GO42216.השיעול החום נעלמו וגם החולשה עברה כמעט לחלוטין אבל הופיעו כאבים בבטן ימנית עליונה וגם במעבדה חלק מהמדדים היו בהחמרה ולכן העבירו אותי למשלב של סורפניב ואטזוליזומאב .רציתי לדעת האם זה שילוב מוכר ,והאם יש עוד אופציות ,שמעתי על שילוב של קיטרודה ולנבימה ,האם זה שילוב יותר טוב ?
    תודה רבה

• הגב ל: תרופות בסרטן הכבד HCC

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תרופות בסרטן הכבד HCC
    פרופסור גיל בר-סלע
    07:36 28/12/21 28/12
    07:36
  • יערה שלום
    איני יודע מה לקחת במסגרת המחקר והאם כלל תרופות של אימונותרפיה. המשלב שאת לוקחת כעת, מאחד 2 תרופות פעילות, אשר בדרך כלל לא ניתן יחד, אך בהחלט ניתן לשלב ואני מניח שהרופא המטפל החליט עליו- בהקשר לטיפול שלקחת במסגרת המחקר ולא עזר.
    האפשרות של לנוטיניב עם קטרודה זהו משלב אפשרי, אין ביסוס לגביו ביחס לסרטן הכבד. אני מקווה שלא תדרשי לו בהקדם ואם יהיו בו צורך -יש לשקול בהשוואה לאפשרויות אחרות

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725
  • הגב ל: תרופות בסרטן הכבד HCC

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025