X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שאלה בקשר ל PET CT
    אפרת
    13:24 16/12/21 16/12
    13:24
  • שלום פרופסור
    שאלה בקשר ל PET CT
    אני חולה ב DLBCL עשיתי PET CT ושם נכתב גוש שרידי במיצר 2.4 SUV MAX .כאשר ריכוז החומר
    ב BLOOD POOL עד SUV MAX 1.5 וקליטה בכבד התקין עד 2.2 ולכן זה Deauville score 4
    שזה אומר צורך בטיפול נוסף .אם ה Deauville score היה 2.1 זה היה Deauville score של 3 ולא היה צריך טיפול נוסף .בסוף הבדיקה נכתב שיש להקפיד על צום של 5 שעות בבדיקות הבאות .
    מה המשמעות של קליטה ב BLOOD POOL עד 1.5 .האם אם היתי צמה 5 שעות יש סיכוי שזה היה Deauville score 3.על מה משפיע היעדר הצום בבדיקת ה PET CT ,האם הוא יכול להשפיע על ה SUV MAX בכבד או על SUV MAX ב BLOOD POOL או על SUV MAX בגוש הגידולי
    תודה רבה
    אפרת

• הגב ל: שאלה בקשר ל PET CT

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה בקשר ל PET CT
    פרופסור גיל בר-סלע
    14:38 16/12/21 16/12
    14:38
  • אפרת שלום
    אין לי את הידע לעזור לך. זו שאלה שצרכה להיות מופנת לרופא במקצוע הרפואה הגרעינית שמבצע את בדיקות ה-PET.
    בכל מקרה הצום תפקידו שריכוז הסוכר בדם לא יפריע לאיכות הבדיקה. מידת ההשפעה על עוצמת הקליטה אינה ידועה לי

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725
  • הגב ל: שאלה בקשר ל PET CT

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025