X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סרטן ערמונית
    MIKI21
    02:45 11/12/21 11/12
    02:45
  • שלום
    לאבא שלי לפני שנה התגלה סרטן ערמונית גליסון 9.טופל בהקרנות סיים באפריל 21.וטיפול בפרגמון.עכשיו עשה פטסיטי אני מצרפת את הפיענוח.מדאיג אותי הנקודה השחורה בצלע 6.מה ניתן לעשות כדי לבדוק מה זה?איך ניתן לעקוב אחרי זה שלא יתפשט?אני מפחדת שאולי סרטן נתן גרורה.לפי פט סיטי של שנת 20 הסרטן היה בערמונית.לכמה זמן צריך לקחת פרמגון? הרופא המטפל המליץ על שנה וחצי.ושאלה נוספת האם הקרנות יכולות לפגוע במפרק ירך?אבא שלי צריך לעבור ניתוח להחלפת ירך כי לא מסוגל ללכת.עד התחלת טיפול קרנתי הלך בלי בעיה ואחרי הטיפול היה מתלונן על כאבים ועכשיו בקושי הולך.

קבצים מצורפים:
  • הגב ל: סרטן ערמונית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סרטן ערמונית
    פרופסור גיל בר-סלע
    06:48 12/12/21 12/12
    06:48
  • לגבי השאלות שהועלו בפניה:
    1. תואר שהקליטה בצלע היא חלשה וללא ממצא ב-CT . באופן תאורטי יכול להיות התחלה של גרורה שעדיין לא התפתחה אבל יכול להיות גם הרבה דברים אחרים, השכיח ביותר מכה חזקה באזור. יהיה צורך לחזור על CT לאזור עוד 3-4 חודשים.
    2. משך לקיחת הפרמגון בין חצי שנה לשנתיים במחקרים השונים- עקב גליסון 9 , הזמן שהומלץ סביר.
    3. בעבר קרינה לערמונית היתה יכולה לפגוע בפרקי הירכיים. הסבירות לכך מאד ירדה עם תכנוני הקרינה החדשים. ניתן לחזור לתכנון הקרינה ולבדוק את כמות הקרינה שחטף פרק הירך.

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725
  • הגב ל: סרטן ערמונית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026