X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפולי IVF (נעול)
אודות הפורום
אודות פורום טיפולי IVF (נעול)

פורום טיפולי IVF מנוהל על ידי מערכת של את הרופא, במסגרת הפורום ניתן לשאול על טיפול טבעי בבעיות פוריות הנובע ממגוון סיבות. בין היתר ניתן לשאול על פתרונות טבעיים ולא פולשניים לסתימות והידבקויות בחצוצרה, מיומות, הגברת הביוץ, הסדרת הפרופיל ההורמונאלי, רירית רחם דקה, שחלה פוליציסטית, רחם דו קרנ...

פורום טיפולי IVF מנוהל על ידי מערכת של את הרופא, במסגרת הפורום ניתן לשאול על טיפול טבעי בבעיות פוריות הנובע ממגוון סיבות. בין היתר ניתן לשאול על פתרונות טבעיים ולא פולשניים לסתימות והידבקויות בחצוצרה, מיומות, הגברת הביוץ, הסדרת הפרופיל ההורמונאלי, רירית רחם דקה, שחלה פוליציסטית, רחם דו קרני, אנדומטריוזיס, וכן חיזוק ופתרון לספירת זרע ודלקות זרע אצל גברים. עוד אפשר לשאול בפורום על טיפולים טבעיים לבעיות פוריות בעזרת רפואה מסורתית, רפואה סינית, רפואה תימנית, דיקור סיני, צמחי מרפא, תוספי מזון, טיפול באדים, עיסוי וטיפול מגע, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל ברכה מזור במסגרת הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום טיפולי IVF (נעול)

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ICSI לעומת IVF
    שיר
    11:30 18/07/17 18/07
    11:30
  • שלום ד"ר, לאחר מספר הפריות שלא צלחו בתרומת ביצית החלטתי לעשות מעט הפסקה ולתת לגוף שלי לנוח מכמויות ההורמונים שקיבלתי. יש לי עדין עוברים מוקפאים והחלטתי שבמהלך ההפסקה מטיפולים אפנה לדיקור סיני וצמחי מרפא. המטפל שאל אותי המון שאלות טרם הטיפול ואחת מהן הייתה - האם העוברים שיש לי הם ב-IVF רגיל או ICSI. בדקתי את המסמכים שלי ואכן ההפריות נעשו בשיטת ICSI. אין לי מושג מדוע כיוון שהזרע של בעלי טוב (כך נאמר לנו בבדיקות) והבנתי שהטכניקה מבוצעת רק כשאין ברירה ויש מיעוט זרע או בעית זרע. כל העוברים שלי הינם בלסטוציסטים וברמה A. האם יתכן וזאת הסיבה לחוסר ההצלחה או שאין חשיבות לשיטה? תודה רבה מראש

• הגב ל: ICSI לעומת IVF

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ICSI לעומת IVF
    ד"ר גיא שרים
    12:30 18/07/17 18/07
    12:30
  • I so הינה שיטה בה לוקחים זרעון בודד ומזריקים אותו לביצית וכך מבצעים את ההפריה.
    IVF היא שיטה בה שמים ביצית בצלחת וסביבה זרעונים ו... LET THE BEST SPERM WIN...
    ישנן מספר אינדיקציות לביצוע ICSI ואחת מהן היא בעיית זרע.
    בד"כ, במחזור הטיפול הראשון, מפרים חצי חצי ורואים באיזו שיטה יש יותר הפריות.
    לאחר שהושגה הפריה, אין הבדל בסיכויי ההצלחה.
    בכל מקרה, את מציגה כאן בעיה אחרת שנקראת" כשלונות השרשה חוזרים שזהו מצב בו הוחזרו עוברים טובין במספר מחזורים ולא הושג הריון.
    יש בירור מיוחד שצריך לבצע במצב כזה ואם לא ביצעת, את מוזמנת לייעוץ מסודר ויסודי בעניין הזה.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ICSI לעומת IVF
    שיר
    13:48 18/07/17 18/07
    13:48
  • שלום ד"ר, תודה רבה על המענה המקצועי והמהיר. עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית שהובילה לניתוחית לאור הידבקויות רבות. ההידבקויות הופרדו ובמחזור שלאחר מכן היה כישלון נוסף. הרירית שלי דקה יחסית ומגיעה מקסימום ל-7 אבל היא תמיד תלת שכבתית. היה לי באחד הטיפולים הריון כימי שנקלט כשהרירית הייתה 6.4. לדברי הרופא המטפל ככל הנראה מה שמפריע להשתרשות זה רירית דקה ובפעם האחרונה הוא הוסיף לי זריקת ניופוגן שידועה בטיפול בסרטן ולא מיועדת לפוריות אבל לטענתו זה טיפול נסיוני שעזר במקרים דומים. במקרה שלי לא עזר.. היה לי הריון כימי נוסף. זאת הסיבה שהתחלתי בטיפולים אלטרנטיבים כדי לחזק את הגוף ואולי לנסות משהו שונה הפעם.. ואז הגיעה השאלה של המדקר לגבי השיטה של ההפריה כשלטענתו IVF הינה שיטה טובה יותר וחשבתי שאולי הבעיה נעוצה בשיטה.. האם יש פיתרון לבעית רירית או שבעיקר צריך מזל?? תודה רבה מראש

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ICSI לעומת IVF
    ד"ר גיא שרים
    14:52 18/07/17 18/07
    14:52
  • בעיה לא פשוטה... אבל, יש טיפולים אפשריים. צריך לנהל את זה. נכון. יש מספר דברים שיכולים לעזו. גם לרפואה משלימה בהחלט יש מקום. אבל לא הייתי מסתפק בזה.
    לא יהיה ניתן למצות בעיה מורכבת זו בהתכתבות. אבל את מוזמנת לייעוץ מסודר.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026