X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה ניתוחית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה ניתוחית

פורום גינקולוגיה ניתוחית מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות לניתוחים לפרוסקופים, ניתוחים וגינאליים לשיקום רצפת האגן, ניתוחים זעיר פולשניים למניעת דליפת שתן, ניתוחים היסטרוסקופיים, ניתוחים פלסטיים לתיקון מפתח הנרתיק או שיפוץ שפתיים וקרום בתולין, וכן ה...

פורום גינקולוגיה ניתוחית מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות לניתוחים לפרוסקופים, ניתוחים וגינאליים לשיקום רצפת האגן, ניתוחים זעיר פולשניים למניעת דליפת שתן, ניתוחים היסטרוסקופיים, ניתוחים פלסטיים לתיקון מפתח הנרתיק או שיפוץ שפתיים וקרום בתולין, וכן הזרקות בוטוקס לשלפוחית השתן. כמו כן, ניתן לשאול על ניתוחים והתערבויות הקשורים בכאבי מחזור, מיומות, ציסטות, הריונות, פריון ומנופאוזה. בנוסף, בפורום ניתן לשאול על אולטרסאונד מיילדותי לרבות שקיפות עורפית, סקירת מערכות ובכל הנושאים הגינקולוגיים שקשורים לאולטרסאונד. הינכם מוזמנים לפנות אל הפורום דרך האתר ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ניתוחית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שאריות מזעריות ברחם לאחר לידה
    שיר
    10:30 02/02/16 02/02
    10:30
  • שלום. אני 3 חודשים אחרי לידה וגינאלית רגילה. השיליה יצאה בשלמותה לפי הרופאים. הדימום פסק לאחר חודש. בבדיקת רופא אחרי חודש וחצי נצפו שאריות מזעריות (כנראה שאריות) . הרופאה אמרה לי לחזור לאולטרסאונד אחרי חודשיים ואם לא לגשת להוצאה בהיסטרוסקופיה.
    אתמול ניגשתי לאולטרסאונד והותצאה הראתה :
    בחלק הפודאלי של חלל הרחם נצפה מוקד אקוגני בגודל 4×7 מ"מ. באןלטרסאונד היא טענה שלדעתה מדובר בקרישי דם שיצאו במחזור ןבשביל גודל מזערי חבל לעשות היסטרסקופיה.
    האם בגודל כזה יש צורך בהתערבות או באמת ניתן לחכות למחזור הראשון?
    יש לציין שלא קיבלתי מחזור. אני על סרזט ומניקה מלא

תודה רבה רבה!!!

• הגב ל: שאריות מזעריות ברחם לאחר לידה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאריות מזעריות ברחם לאחר לידה
    ד"ר אבישלום שרון
    11:44 02/02/16 02/02
    11:44
  • שיר שלום,
    בהחלט אפשר לעקוב בהתאם לתאור שמסרת.
    בברכה, ד"ר שרון

בברכה, ד"ר אבישלום שרון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל מחלקת נשים ומנתח גינקולוגי בכיר בבית החולים "לגליל המערבי", בנהריה.
    מטפל גם באופן פרטי במרפאתו שברחוב ורדיה 12, חיפה.
    טלפון: 04-8216999
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שאריות מזעריות ברחם לאחר לידה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מה הכוונה לעקוב?
    שיר
    12:30 02/02/16 02/02
    12:30
  • להמתין למחזור ולראןת אם יצא? גם אם יקח זמן בגלל סרזט והנקה?

תודה על המענה המהיר!!!

• הגב ל: מה הכוונה לעקוב?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מה הכוונה לעקוב?
    ד"ר אבישלום שרון
    19:34 27/02/16 27/02
    19:34
  • למשל, אולטראסאונד לאחר הווסת הקרובה או אם אין ווסת, אז לחזור בכל מקרה. כמו כן, אם יש דימום לא סדיר או דימום מוגבר, אז לבדוק מחדש וכך הלאה.
    בברכה, ד"ר שרון

בברכה, ד"ר אבישלום שרון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל מחלקת נשים ומנתח גינקולוגי בכיר בבית החולים "לגליל המערבי", בנהריה.
    מטפל גם באופן פרטי במרפאתו שברחוב ורדיה 12, חיפה.
    טלפון: 04-8216999
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: מה הכוונה לעקוב?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026