X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה ניתוחית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה ניתוחית

פורום גינקולוגיה ניתוחית מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות לניתוחים לפרוסקופים, ניתוחים וגינאליים לשיקום רצפת האגן, ניתוחים זעיר פולשניים למניעת דליפת שתן, ניתוחים היסטרוסקופיים, ניתוחים פלסטיים לתיקון מפתח הנרתיק או שיפוץ שפתיים וקרום בתולין, וכן ה...

פורום גינקולוגיה ניתוחית מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות לניתוחים לפרוסקופים, ניתוחים וגינאליים לשיקום רצפת האגן, ניתוחים זעיר פולשניים למניעת דליפת שתן, ניתוחים היסטרוסקופיים, ניתוחים פלסטיים לתיקון מפתח הנרתיק או שיפוץ שפתיים וקרום בתולין, וכן הזרקות בוטוקס לשלפוחית השתן. כמו כן, ניתן לשאול על ניתוחים והתערבויות הקשורים בכאבי מחזור, מיומות, ציסטות, הריונות, פריון ומנופאוזה. בנוסף, בפורום ניתן לשאול על אולטרסאונד מיילדותי לרבות שקיפות עורפית, סקירת מערכות ובכל הנושאים הגינקולוגיים שקשורים לאולטרסאונד. הינכם מוזמנים לפנות אל הפורום דרך האתר ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ניתוחית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תודה רבה, ועוד שאלה בבקשה ברשותך
    ליאן
    21:18 24/06/18 24/06
    21:18
  • ראשית רוצה לומר לך תודה מכל הלב. הרגעת אותי. יש לי בבקשה ממך 2 שאלות. יש לי כאבי תופת בתחתית הבטן ממש למטה ובצדדים כמה שעות לאחר ה-u.s. עד עכשיו כבר 3 ימים... יש מצב שבדיקה כזאת יכולה לגרום לנזק ? אולי לחץ חזק מדי על רחם או שחלות או משהו אחר שעשה שגורם ככה לכאבים? אולי המתמר עבה מדי ? שנים לא סבלתי מכאלה כאבים וזה קרה אחרי הבדיקה. או שאין קשר וזה צרוף מקרים. מה אתה חושב לדעתך??? (השבוע אלך לשאול אותו לגבי עובי הרירית של יידע אותי בכלל). ועוד שאלה, לפני שבוע לקחת אגיסטן 3 כדורים לפטריה. זה עבר אבל לא לגמרי ממש, אפשר לקחת אחרי שבוע עוד 3 כדורי אגיסטן זה לא מסוכן מדי . תודה רבה ותבורך,,, ליאן,,,,

• הגב ל: תודה רבה, ועוד שאלה בבקשה ברשותך

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה רבה, ועוד שאלה בבקשה ברשותך
    ד"ר אריאל אהרוני
    22:58 25/06/18 25/06
    22:58
  • אם לחץ של מתמר US גרם כאב חזק, צריך לחפש את הסיבה לכך, כי זה אינו מצב שגרתי.
    רצוי להיבדק
    אגיסטן ניתן לטיפול חוזר ללא כל חשש
    בברכה, ד"ר אריאל אהרוני

• הגב ל: תודה רבה, ועוד שאלה בבקשה ברשותך

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודר רבה רבה , תבורך !
    ליאן
    19:04 26/06/18 26/06
    19:04
  • תודה רבה רבה, תבורך !

• הגב ל: תודר רבה רבה , תבורך !

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025