X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה ניתוחית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה ניתוחית

פורום גינקולוגיה ניתוחית מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות לניתוחים לפרוסקופים, ניתוחים וגינאליים לשיקום רצפת האגן, ניתוחים זעיר פולשניים למניעת דליפת שתן, ניתוחים היסטרוסקופיים, ניתוחים פלסטיים לתיקון מפתח הנרתיק או שיפוץ שפתיים וקרום בתולין, וכן ה...

פורום גינקולוגיה ניתוחית מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות לניתוחים לפרוסקופים, ניתוחים וגינאליים לשיקום רצפת האגן, ניתוחים זעיר פולשניים למניעת דליפת שתן, ניתוחים היסטרוסקופיים, ניתוחים פלסטיים לתיקון מפתח הנרתיק או שיפוץ שפתיים וקרום בתולין, וכן הזרקות בוטוקס לשלפוחית השתן. כמו כן, ניתן לשאול על ניתוחים והתערבויות הקשורים בכאבי מחזור, מיומות, ציסטות, הריונות, פריון ומנופאוזה. בנוסף, בפורום ניתן לשאול על אולטרסאונד מיילדותי לרבות שקיפות עורפית, סקירת מערכות ובכל הנושאים הגינקולוגיים שקשורים לאולטרסאונד. הינכם מוזמנים לפנות אל הפורום דרך האתר ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ניתוחית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שאלה בהמשך למה שכתבתי
    ליאן
    19:37 08/07/18 08/07
    19:37
  • דר' נכבד שלום רב, כאבי הבטן שלי לא עוברים לי 24/7 ומעירים אותי בלילה. היום הייתי אצל רופאה כללית ושאלתי אותה לגבי בדיקת רופא הנשים. היא ענתה לי כמו שאתה כתבת לי שיש נוזל בגלל חסימה בצוואר הרחם ובנוסף הוא נגע שם והזיז וזה מה שמביא לכאבים, אז אם ככה הרופא עם המתמר ניסה להיכנס לצוואר הרחם למרות שהמתמר עבה מדי וזה קשה וזאת הסיבה לכאבים שהמים רוצים לצאת, בדיוק מה שהרופא אמר לי אחרי שבוע שהייתי אצלו שטען שכנראה המים רוצים לצאת מהרחם, אם הבנתי נכון שאם לא הייתי הולכת לבדיקה אז המים לא היו רוצים לצאת ולא סובלת מכאבים. השאלה שלי בבקשה ממך, כי לא בא לי יותר ללכת לבדיקה האם הכאבים יחלפו? או שישארו תמיד בגלל שהנוזל מנסה לצאת? מה הוא כבר יכול היה לעשות שהביא אותי לכאלה כאבים ? האם הוא יכול להיכנס לתוך צוואר הרחם עם מתמר? או להזיז את הרחם או משהו אחר? והאם יכול להיגרם נזק לרחם עם מתמר? קרה פעם דבר כזה? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב. אנא תענה לי בבקשה ממך,, תודה תודה רבה ליאן

• הגב ל: שאלה בהמשך למה שכתבתי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה בהמשך למה שכתבתי
    ד"ר אריאל אהרוני
    00:38 09/07/18 09/07
    00:38
  • לא ניתן להיכנס לצוואר או לרחם עם המתמר. בברכה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה בהמשך למה שכתבתי
    ד"ר אריאל אהרוני
    13:20 21/07/18 21/07
    13:20
  • המתמר אינו מזיק ואינו יכול לחדור לרחם

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024