X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים
אודות הפורום
אודות פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים

פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום נועד לתת מענה לשאלותיכם הגולשים במגוון רחב של תחומים הקשורים לרפואה אסתטית ופלסטית, בדגש על ניתוחים, ולספק תשובות מקצועיות וברורות. בפורום ניתן להעלות שאלות העוסקות בין היתר במתיחת בטן, מתיחת ירכיים, מתיחת זרועות, הקטנת חזה, שא...

פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום נועד לתת מענה לשאלותיכם הגולשים במגוון רחב של תחומים הקשורים לרפואה אסתטית ופלסטית, בדגש על ניתוחים, ולספק תשובות מקצועיות וברורות. בפורום ניתן להעלות שאלות העוסקות בין היתר במתיחת בטן, מתיחת ירכיים, מתיחת זרועות, הקטנת חזה, שאיבת שומן, ניתוחי MOHS, הרמת חזה, הגדלת חזה, הזרקת שומן, טיפולי בוטוקס, פיסול פנים ואף, גינקומסטיה, טיפולים להזעת יתר, עיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל, ועוד. הינכם מוזמנים להפנות את שאלותיכם ולהיעזר גם בתשובות שניתנו מטעמו לגולשים אחרים בפורום.

מנהלי פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ביופסיה לאנגיוקרטומה
    יאיר
    18:07 21/09/18 21/09
    18:07
  • שלום

בחור בשנות הארבעים
    הייתי אצל רופא עור בגלל גרד בשק האשכים, היכן שיש לי (לא משהו חדש) מה שנקרא "אנגיוקרטומה" (אולי לאחרונה זה חלקם קצת גדולים יותר).
    רופא העור נתן לי מרשם למשחת הידרואגיסטן.
    וכן הפניה לכירורג פלסטי לצורך ביופסיה:

מזה מספר שנים גושים כהים על שק האשכים, לאחרונה גרד רב. הגושים כהים נראים אנגיוקרטומה.
    אבחנות: ANGIOMA. at the level of scrotum
    החולה מופנה לשם:
    ממליץ על ביופסיה של אחד הגושים הכהים מעל הסקרוטום לצורך אבחון מדויק.

1. האם העובדה שמדובר בגושים כהים יכולה להעיד על משהו או שזה הצבע הטבעי של אנגיוקרטומה?
    2. מה הסיבה להפניה לביופסיה?
    3. איך מתבצעת ביופסיה כזו?
    4. קראתי לאחרונה שלפעמים יש קשר בין אנגיוקרטומה למחלת פברי. באיזה מקרים יש מקום לחשד למחלת פברי?

תודה

• הגב ל: ביופסיה לאנגיוקרטומה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ביופסיה לאנגיוקרטומה
    ד"ר מנאר קעואר
    19:41 21/09/18 21/09
    19:41
  • שלום,

1. גושים כהים יכולים להיות במספר מצבים, לאו דווקא מפחידים
    2. לדעתי ההפניה לביופסיה לצורך אישור האבחנה הקלינית
    3. ביופסיה מתבצעת בדרך כלל תחת הרדמה מקומית ע"י זריקה וחיתוך. צורת החיתוך ושיטתו תלויה בסוג הנגע
    4. מחלת פאברי הינה מחלה דניאל נדירה, וזו חלק קטן מההסתמנויות שלה.

• הגב ל: ביופסיה לאנגיוקרטומה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לאחר ביקור אצל כירורג פלסטי
    יאיר
    00:32 05/10/18 05/10
    00:32
  • שלום

ראשית תודה.
    בהמשך לשאלתי הקודמת.
    הייתי אצל הכירורג פלסטי (כשהייתי אצלו זה היה לאחר יומיים שהיו לי דימומים והתחתון היה מוכתם). נתן לי זימון ותור לביצוע הביופסיה בחדר ניתוח זעיר. אך הוא רוצה שלפני כן אבצע בדיקת US רקמות רכות לשק האשכים ואשכים.

זה מה שכתוב בהפנייה:

Chronic, Investigation for VASCULAR DISORDER OF SKIN, et the of scrotum, sometimes bleedung, for DD Bx r/a Kaposi Sa vs Hemangioma.

1. מה הסיבה לצורך בביצוע US?
    2. מה כתוב באנגלית? האם יש משהו חדש מעבר למה שציין הרופא עור ששלח לוודא האם זה אנגיוקרטומה?
    3. למה ה- us צריך להיות לפני הביופסיה?
    4. בהפניה לUS כתוב - US רקמות רכות. ולמטה רשום US רקמות רכות שק אשכים ואשכים. למה הכוונה בשק אשכים ואשכים? והאם זה כולל בדיקת אשכים מלאה?

תודה

• הגב ל: לאחר ביקור אצל כירורג פלסטי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024