X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בעיות ברחם ואגן
    טובה
    18:40 05/06/16 05/06
    18:40
  • אני אחרי שני לידות בשני הלידות היו לי סיבוכים לא פשוטים ברחם ואני סובלת מכאבים חזקים מאוד באגן מאז הלידה האחרונה שהיית לפני כמעט חצי שנה חיפשתי רופאים שיטפלו בי ואני עושה פיזיוטרפיה כבר 5 חודשים אבל עדיין יש לי כאבים מאוד חזקים אני מאוד התרשמתי מהראיון שיש לך ביוטיוב ואיך שאת מציגה את העניין של כל אחד יכול לטפל בעצמו בעזרת הקשבה נכונה לגוף ולדרישות שהוא צריך ורוצה.
    את יכולה לעזור לי לשפר את עצמי ואת הגוף שלי ולשקם אותו?
    האם הטיפול אצלך יוכל לעזור ואני יוכל להיכנס שוב להריון?(הבעיה הגדולה שלי שהשרירים שלי נורא חלשים ואני א עמדתי בכל הלחץ של הלידה וממש אני סובלת עד עכשיו אני רוצה להביא עוד ילדים לעולם)
    תודה רבה לך מחכה לתשובתך!

• הגב ל: בעיות ברחם ואגן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בעיות ברחם ואגן
    דניאלה מלאך
    23:08 18/06/16 18/06
    23:08
  • היי טובה

ראשית אני רואה שאת גרה בדרום ואני מטפלת בתל אביב. אינני יודעת היכן את גרה אך יש מדריכות מעולות שלמדו אצלי באיזור הדרום שיכולות לעזור לך להשתקם. ברחובות יש את סוניה מלכה, בגדרה את אירנה פאיוק, דניאל פרכטר, במיתר יש את פלורנס שמפיון ובבאר שבע יש את ליה דונחין. עשי חיפוש וראי מי מתאימה לך.
    באשר לבעיות שלך, אני מאמינה שטיפול נכון המתבסס על מערכת ההנחיה שלך ולא על פרוטוקול של ספר או בית ספר, הוא הדרך הנכונה עבורך.
    כל דבר המחמיר את מצבך, לא הייתי ממליצה להמשיך ולעשותו גם אם אומרים לך ש"צריך".
    הגדירי לעצמך את היעד שלך ושאלי את עצמך בכל רג עורגע, האם מה שאני עושה כעת תורם לי ומקדם אותי אל היעד או מרחיק אותי. כך תוכלי גם לראות מה בפעילות היומית שלך מחמיר את מצבך ולנסות לשנות את הדרך בה את פועלת.
    כמובן שצריך הנחיה על מנת לבצע כזה שינוי.
    הכל אפשרי, השאלה היא כמה את מוכנה ומה את מוכנה לעשות כדי לשנות. כדי לשנות, צריך להשתנות וזה משהו שרק את יכולה להחליט ולבצע. רק אז את מוכנה לצאת לדרך ולמצוא את המטפל/ת שיעזרו לך לעזור לעצמך.
    האם ניסית טיפול קינזיולוגי? דיקור? זה תמיד עוזר ליצור מעגל הוליסטי של טיפולים משלימים.

במידה ואת רוצה להגיע אלי לטיפול, אשמח לעזור לך. היכנסי לאתר שלי וראי את המחירים
    http://www.daniellamallach.com/ContentPage.aspx?item=42

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: בעיות ברחם ואגן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026