X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי ברגל שאני יורד מהמיטה
    אליה
    15:25 14/01/16 14/01
    15:25
  • היי שלום אני יושן מעל אחי הגדול בחדר שינה ובבוקר שאני קם ואחרי שינה שאני יורד מהמיטה אני מרגיש כאבים ברגל לא בגלל שאני קןפץ אני יורד לעט אבל לפעמים הכאבים מלווים אותי במשך היום ומטיילים איתי למה הכאבים האלו?לפעמים מהכאבים אני לא יכול לשחק ולא לרוץ וזה ממש מפריע לי.
    זה משהו בסדר שאתה קם משינה עם כאבי רגליים?

• הגב ל: כאבי ברגל שאני יורד מהמיטה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    אליה
    14:43 19/01/16 19/01
    14:43
  • אגב נקעתי את הרגל השבוע בתחילת שבוע-יש קשר בין זה לבין שאני יורד מהמיטה?

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    דניאלה מלאך
    20:41 05/03/16 05/03
    20:41
  • היי אליה

אני ממליצה ללכת לאורטופד לבדוק את מצבך.
    זו אחריות שעל כל אחד לקחת, כדי לא להתפלא מאוחר יותר ולכעוס על עצמך שלא בדקת בזמן.
    הגוף מראה לנו באמצעות הכאב שעלינו להתנהל אחרת. יש לו כוחות ריפוי משלו ודרכים משלו לרפא את עצמו. מנוחה ופעולות ללא כאב, ישפרו לך את המצב ותוכל לחזור לעצמך רק אם תלך בין דפנות הכאב. כלומר, בכל פעם שכואב, לעצור. לשחרר את הכעס והתסכול מכך שלא מצליחים לעשות מה שרוצים. זה לא תורם לריפוי. דברים משתחררים כשנותנים להם את הזמן.
    בינתיים, לך לרופא שיבדוק אותך וגם אם כדי לשלול מצבים. טוב לדעת איפה אתה נמצא ומשם קל יותר לנווט אל החופש מכאב.
    את הסיבה לכאב שלך אני לא יכולה לנתח על סמך המידע שנתת. בכל מקרה אני תמיד ממליצה לדאוג לרגע הנוכחי שמבקש ממך להתנהל מול הכאב ופחות לשאול למה הוא קרה. התשובה לשאלה הזו מופיעה כשמתייחסים לצורך שהכאב מציג. היה סבלני, קבל את עצמך בחמלה ודע שהכל זמני.

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026