X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אופטיקה וראייה
אודות הפורום
אודות פורום אופטיקה וראייה

פורום אופטיקה וראיה הוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מקצועי, במגוון תחומים הקשורים לבעיות, סוגיות ופתרונות ראיה. הפורום מנוהל על ידי דרור דקל, אופטומטריסט B.sc, בעל ניסיון רב בתחומי לקויות הראיה ועדשות המגע, חונך מקצועי ומנהל סניף ברשת אופטיקנה.
חשוב לדעת כי בשנים האחרונות חלו שינוי...

פורום אופטיקה וראיה הוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מקצועי, במגוון תחומים הקשורים לבעיות, סוגיות ופתרונות ראיה. הפורום מנוהל על ידי דרור דקל, אופטומטריסט B.sc, בעל ניסיון רב בתחומי לקויות הראיה ועדשות המגע, חונך מקצועי ומנהל סניף ברשת אופטיקנה.
חשוב לדעת כי בשנים האחרונות חלו שינויים מרחיקי לכת בתחום, ושהטכנולוגיה העומדת כיום לרשות המומחים מקנה פתרונות יעילים, מהירים ומקיפים. בפורום תוכלו להעלות שאלו הנוגעות בין היתר לעדשות מגע, משקפיים, בעיות שונות בראייה, והוצאת רישיון נהיגה לבעלי לקויות. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי טיפולים, בדיקות, אבחונים ותרופות לטיפול בבעיות ראייה, ולהתעדכן לגבי חידושים בתחום. הינכם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בפורום, ולקבל מענה מקצועי ומהיר מטעם דרור דקל.

מנהלי פורום אופטיקה וראייה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עדשות מגע טוריות
    Igal
    01:14 26/03/17 26/03
    01:14
  • היי,
    ללא מיפוי קרנית לצילינדר ,אני מבין שהתאמת עדשות- מגע- טוריות היא בדרך אימפירית,או יש לאופטומטריסת שיטות אחרות למצוא את החוזק ,הכיוון, ואם המבנה סדיר או לא ?

• הגב ל: עדשות מגע טוריות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    דרור דקל
    15:09 26/03/17 26/03
    15:09
  • כאמור, מיפוי קרנית אינו חיוני להתאמת עדשות מגע. בודקים את המרשם ומזמינים עדשת מגע בהתאם לנתונים. במקרים בודדים צריך לעשות שינויים אותם ניתן למדוד לאחר הרכבת העדשה.

בברכה,
    דרור דקל.
    טלפון: 03-5351500

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    יגאל קסטיאל
    15:17 26/03/17 26/03
    15:17
  • ואם בא לי משקפיים טוריות , אפשר כנ"ל להתאים לי משקפיים לצילינדר שלי?
    בברכה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    דרור דקל
    15:25 26/03/17 26/03
    15:25
  • למשקפיים מבצעים בדיקת ראייה וקובעים את המרשם. אין עדשות ניסוי או זמניות במשקפיים ומחליפים רק במקרה שיש טעות מהותית בבדיקה המקורית

בברכה,
    דרור דקל.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    יגאל קסטיאל
    20:50 27/03/17 27/03
    20:50
  • אז יש מצב שיתאימו לצילינדר שלי ,עדשות-מגע-טוריות ותסתדר לי הראיה המטושטשת גם לרחוק וגם לקריאה ?
    וברשותך , האם עדשות-מגע- יומיות -רכות ,זו המילה-האחרונה בתחום עדשות-מגע,והפתרון המושלם להמנע מדלקות ושלל מרעים ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    דרור דקל
    21:55 27/03/17 27/03
    21:55
  • אפשר לתקן עדשות עם צלינדר עד 2-3 צלינדר או להזמין מחו"ל צלינדרים גבוהים יותר.
    התיקון יהיה טוב למרחק- לא לקרוב.
    עדשות יומיות הן תמיד הדבר הבריא והטוב ביותר.

בברכה,
    דרור דקל.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    יגאל קסטיאל
    22:13 27/03/17 27/03
    22:13
  • אז הלך איתם למשל ברחוב ואראה מסביב הכול ואם לפתע אקרא בעיתון , אז כרגיל להרחיק את הגיליון 40 ס"מ מפניי ע"מ לקרוא ?
    ולא אפול כמו שבכול פעם שיורד מהמדרכה לכביש ומסתכל לרצפה עם המשקפים והם מראות מסביב הכול ברור אבל " מרמות" לגבי המרחק האמיתי של הכביש שיורד אליו .זה לא קורה עם עדשות- מגע- טוריות ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשות מגע טוריות
    דרור דקל
    23:08 27/03/17 27/03
    23:08
  • עם עדשות מגע יש אפקט דומה למשקפיים אבל קצת פחות. לגבי קריאה תצטרך אולי משקפי קריאה על גבי העדשות

בברכה,
    דרור דקל.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026