X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת פגים ויילודים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת פגים ויילודים

פורום רפואת פגים ויילודים שע"י מחלקת יילודים - תינוקות, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אבי רוטשילד, רופא בכיר וותיק בתחומו, שותף לניהול הפורום פרופ' דן ויסמן הינו מומחה לנאונטולוגיה (רפואת ילודים ופגים), ומומחה לרפואת ילדים. פרופ' רוטשילד הינו מומחה לרפואת ילודים ופגים ומומחה...

פורום רפואת פגים ויילודים שע"י מחלקת יילודים - תינוקות, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אבי רוטשילד, רופא בכיר וותיק בתחומו, שותף לניהול הפורום פרופ' דן ויסמן הינו מומחה לנאונטולוגיה (רפואת ילודים ופגים), ומומחה לרפואת ילדים. פרופ' רוטשילד הינו מומחה לרפואת ילודים ופגים ומומחה לרפואת ילדים, מנהל מחלקת ילודים ופגים במרכז הרפואי כרמל (חיפה) מאז 2002, ופרופ' דני ויסמן הינו מנהל יחידת הילודים, מחלקת ילודים וטיפול נמרץ פגים, במרכז רפואי כרמל שבחיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לרפואת יילודים פגים, תינוקות, נאונטולוגיה, פדיאטריה, ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום רפואת פגים ויילודים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בועות אויר בבטן התינוק
    אנונימו
    03:30 18/02/18 18/02
    03:30
  • היי, תינוק שנולד בשבוע 39 , אכל ביום השני בלבד לאחר מכן הופיעו הפרשות ירוקות ובטן נפוחה. בוצעו צילומי רנטגן בטן וניראו בועות אוויר. לא היתה צואה עד 48 שעות אחרי הלידה, הגיע רופא והוציא בחדירה רקטלית את הצואה הראשונית שהיתה מעט צמיגית. לאחר מכן התינוק החל להוציא קקי כל שעה בכמויות.הואכל בחלב אם, כרגע הופסקה הנקה, הוחדר צינור לניקוז החומצות ועירוי נוזלים חיוניים. עברו 4 ימים ומאתמול אין זכר לחומצות קיבה הירוקה היקף הבטן ירד והנפיחות פחותה. נקבע צילום בריום תחילה עם מים מומסים בשביל אבחנה מדויקת יותר. מבקש המלצה , האם המשך הטיפול הוא נכון? אם לא מה כן מומלץ? האם חייבים לעשות לתינוק בן 4 ימים חוקן בריום? אין אלטרנטיבה פחות פולשנית ומזיקה? צילומי רנטגן מצורפים. כמו כן נשלל כל זיהום בבדיקות דם ובקטריה. בדיקת ספירת דם תקינה.

• הגב ל: בועות אויר בבטן התינוק

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • צילום רנטגן מצורף
    אנונימו
    03:46 18/02/18 18/02
    03:46
  • מצורף קובץ תמונה רנטגן.
    ניתן לראות בתצלום השוואה בין 2 צילומים מצד שמאל זה הצילום לפני יומיים בהשוואה לצד ימין צילום מאתמול. ניתן לראות שיפור

קבצים מצורפים:
    • צורפו קבצים שרק המנהל יכול לראות.
  • הגב ל: צילום רנטגן מצורף

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טעיתי בכיוונים
    אנונימו
    03:52 18/02/18 18/02
    03:52
  • מצד ימין זהו תצלום מלפני יומיים ושמאל זה מאתמול

• הגב ל: טעיתי בכיוונים

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בועות אויר בבטן התינוק
    פרופ' אבי רוטשילד
    13:58 18/02/18 18/02
    13:58
  • צר לי, אך פנייה כזו היא מעבר לרצוי והמקובל במסגרת הזו. מדובר בתינוק מורכב באישפוז . יש לי את המחשבות שלי כשאני קורא את הסיפור, אך אין מקום לתשובה מפורטת.
    אם אתה רוצה Second opinion עליך לפנות לרופאים שעוסקים בכךוהם צריכים להיות בקשר עם הרופאים שמטפלים כעת.
    בהצלחה.

בברכה,
    פרופ' אבי רוטשילד, מומחה לרפואת ילודים ופגים ומומחה לרפואת ילדים, מנהל מחלקת ילודים ופגים במרכז הרפואי כרמל (חיפה).
    טלפון: 04-8250611
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: בועות אויר בבטן התינוק

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025