X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נטורופתיה (רפואה משלימה)
אודות הפורום
אודות פורום נטורופתיה (רפואה משלימה)

פורום רפואה משלימה נטורופתית מנוהל על ידי מערכת האתר - הפורום כעת נעול ואינו פעיל. רפואה משלימה נטורופתית הינה שיטת טיפול אלטרנטיבית הדוגלת בריפוי האדם באמצעות מנגנוני הגוף הטבעיים, ובעזרת אימוץ אורח חיים בריא ומאוזן יותר. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לנטורופתיה, לרפ...

פורום רפואה משלימה נטורופתית מנוהל על ידי מערכת האתר - הפורום כעת נעול ואינו פעיל. רפואה משלימה נטורופתית הינה שיטת טיפול אלטרנטיבית הדוגלת בריפוי האדם באמצעות מנגנוני הגוף הטבעיים, ובעזרת אימוץ אורח חיים בריא ומאוזן יותר. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לנטורופתיה, לרפואה משלימה ולרפואת ספורט, וכן בכל הקשור לתזונת נשים, תזונת הריון, תזונה בגיל המעבר, בקרת מחלות, אנדומטריוזיס, צמחי מרפא וירידה במשקל. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר מערכת האתר - (הפורום כעת נעול ואינו פעיל) על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום נטורופתיה (רפואה משלימה)

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בן 17 סובל מאקנה ופגמנטים
    עומר
    17:47 09/05/16 09/05
    17:47
  • שלום רב ד"ר אירית,
    אני בן 17 ושלושה חודשים משנה שעבברה התחילו לי פצעי האקנה וז משהו שנהיה בשבילי סיוט, אני ממש לא יכול עם זה, וקשה לי גגם לראות את עצמי מלא בפצעים כאלו וזה ממש משגע אותי.
    כמה חברים כבר אמרו לי הרבה פעמים לך תעשה בדיקות ותלך תתחיל לקחת רקוטן שזה כדור מעולה שמשמיד את האקנה.
    עד עכשיו ניסיתי לעשות בכל מיני אפשרויות שונות כמו לנסות לשנות הרגלי אכילה ולעשות יותר ספורט לשתות יותר מים וכל מיני דברים מוזרים כאלו. השתמשתי בכמה משחות והוצאתי הרבה כסף רק על זה.
    אני עדיין לא יצאתי מכל הסיפור הזה ואני חייב עזרה.
    יש שתי דברים שממש מציקים לי וזה 1. כל הכמות של הפצעים בפנים ו2. וזה מאוד מפריע לי הרבה יותר מהקודם וזה כל הסימנים שהפצעים משאירים גגם השחורים וגם פגמנטים על הפנים.
    האם הפגמנטים זה משהו שהולך להיות לי לכל החיים?
    יש דרך לחדש את הפנים שלי ולהחזיר אותם להיות יפות כמו פעם לפני שהיה לי את האקנה?
    מה אסור לי לאכול? איזה דברים גורמים לאקנה להיות בכמות גדולה?
    הרי כל האקנה זה בגלל התהליךף ההתבגרות לא? אז אין איזה דרך לגרום לגוף להתבגר מהר יותר ולהתפטר מהאקנה אחת ולתמיד?

• הגב ל: בן 17 סובל מאקנה ופגמנטים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אקנה ופיגמנטים
    אירית שרון, MBA, ND
    10:59 30/05/16 30/05
    10:59
  • הי עומר
    אכן ק'נה היא תופעה נפוצה בגיל ההתבגרות
    לשיפור המצב חשובה מאוד התזונה , חשוב לאכול יותר פרות וירקות וכן גם סיבים תזונתיים.
    חשוב לאכול מאכלים מנקי כבד ואפשר גם לצרוך צמחים : וזה נעשה באמצעות הרבליסט מומחה.
    לגבי הפיגמנטציה ישנם שמנים שיכולים לעזור וגם כאן דרוש ארומטרפיסט שיודע אילו שמנים מתאימים.
    לכן התייעצות עם נטורופט שיש לו את הידע בתחומים אלו מומלצת .
    בהצלחה
    אירית שרון

בברכה, אירית שרון.
    מומחית ברפואה משלימה נטורופתית, בוגרת ווינגייט, חברה באגודת הנטורופתים הישראלית ובעלת קליניקה פרטית (תזונאית ספורט).
    טלפון: 052-22995533, 03-5018141.
    כתובתינו: ורדיה 12, חיפה \ סוקולוב 34, רמת השרון.
  • הגב ל: אקנה ופיגמנטים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026