X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה אינטגרטיבית
אודות הפורום
אודות פורום רפואה אינטגרטיבית

פורום רפואה אינטגרטיבית מנוהל על ידי דני שטיינברגר, מצוות היחידה לכירורגיה בביה"ח "בני ציון", מרכז תחום המידע בצוות הרפואה האינטגרטיבית של המרכז הרפואי "בני ציון" בחיפה, מעסה מוסמך ומומחה ברפואה סינית. מטרת הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות הנוגעות לדיקור סיני, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך, רפואה...

פורום רפואה אינטגרטיבית מנוהל על ידי דני שטיינברגר, מצוות היחידה לכירורגיה בביה"ח "בני ציון", מרכז תחום המידע בצוות הרפואה האינטגרטיבית של המרכז הרפואי "בני ציון" בחיפה, מעסה מוסמך ומומחה ברפואה סינית. מטרת הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות הנוגעות לדיקור סיני, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך, רפואה אינטגרטיבית, רפואה אלטרנטיבית, קרוהן, קוליטיס, מעי רגיז, שלפוחית רגיזה, דלקת פרוסטטה, סרטן שלפוחית השתן, הכנה ללידה, זירוז לידה, הפריית מבחנה, IVF, קיצור קיבה, ניתוח שרוול, פרקינסון, שיקום נוירולוגי, מרפאת כאב, המטולוגיה, נוירופתיה ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בדני שטיינברגר, מבכירי המומחים בארץ בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום רפואה אינטגרטיבית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שתית מיץ עשב חיטה וטיפול בנוגדן חד שבטי
    שלום
    16:31 28/07/16 28/07
    16:31
  • האם ניתן לשתות מיץ עשב חיטה לאדם שמטופל בטיפולים כימותרפיים בנוגדן חד שבטי?
    זה מועיל לטיפול במחלה?
    איזה כמות יש לשתות ביום ובאיזה מינון וכמה פעמים ביום?

• הגב ל: שתית מיץ עשב חיטה וטיפול בנוגדן חד שבטי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    דני שטיינברגר
    07:52 31/07/16 31/07
    07:52
  • שלום,
    לצערי אין כל מחקר המצביע על יעילות עשב החיטה אל מול עזרה בטיפול כימותרפי כמו-כן אין מידע על התוויות נגד בשימוש שלו אל מול נוגדן חד שבטי.
    עשב החיטה הוא לא חלק מצמחי המרפא הסיניים ולכן הידע שלי עליו מוגבל. אני חושב שכדאי לך להיוועץ בנטורופת/ית.

בברכה,
    מומחה לרפואה סינית אינטגרטיבית.
    מטפל במחלקה הכירורגית במרכז הרפואי "בני ציון".
    יצרת קשר: 0524-570-608 / [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שלום
    22:18 03/08/16 03/08
    22:18
  • אז על מה אתה כן יכול להמליץ לי עליו כטיפול יעיל למחלה?
    תודה מראש

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    דני שטיינברגר
    17:42 06/08/16 06/08
    17:42
  • הי שלום,
    ישנן מספר פורמולות צמחים סיניות שמקלות על סמפטומים שמלווים טיפול כימותרפי והקרנות. האבחון הוא אישי לפי התסמינים אותם מציג המטופל ולכן אינני יכול לתת לך המלצה גנרית לטיפול במחלה.
    אשמח לפרט עוד
    צור עימי קשר!

בברכה,
    מומחה לרפואה סינית אינטגרטיבית.
    מטפל במחלקה הכירורגית במרכז הרפואי "בני ציון".
    יצרת קשר: 0524-570-608 / [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026