X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה אינטגרטיבית
אודות הפורום
אודות פורום רפואה אינטגרטיבית

פורום רפואה אינטגרטיבית מנוהל על ידי דני שטיינברגר, מצוות היחידה לכירורגיה בביה"ח "בני ציון", מרכז תחום המידע בצוות הרפואה האינטגרטיבית של המרכז הרפואי "בני ציון" בחיפה, מעסה מוסמך ומומחה ברפואה סינית. מטרת הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות הנוגעות לדיקור סיני, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך, רפואה...

פורום רפואה אינטגרטיבית מנוהל על ידי דני שטיינברגר, מצוות היחידה לכירורגיה בביה"ח "בני ציון", מרכז תחום המידע בצוות הרפואה האינטגרטיבית של המרכז הרפואי "בני ציון" בחיפה, מעסה מוסמך ומומחה ברפואה סינית. מטרת הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות הנוגעות לדיקור סיני, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך, רפואה אינטגרטיבית, רפואה אלטרנטיבית, קרוהן, קוליטיס, מעי רגיז, שלפוחית רגיזה, דלקת פרוסטטה, סרטן שלפוחית השתן, הכנה ללידה, זירוז לידה, הפריית מבחנה, IVF, קיצור קיבה, ניתוח שרוול, פרקינסון, שיקום נוירולוגי, מרפאת כאב, המטולוגיה, נוירופתיה ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בדני שטיינברגר, מבכירי המומחים בארץ בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום רפואה אינטגרטיבית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מחזור לא סדיר ודפיקות לב חזקות
    מרים
    19:12 05/07/16 05/07
    19:12
  • שלום אני בת 43 בתקופה האחרונה משהו כמו חודש וחצי שאני לא מקבלת מחזור סדיר וגם אני סובלת מדפיקות לב חזקות מדי פעם בנוסף אני עברתי איזה אירוע טראומתי שמאז יש לי התקפי חרדה ואני לוקחת כדורים להרעה מדי פעם ניסיתי לטפל בבעיה בכל מיני שיטות ובדקתי פה ושם על שיטות ברפואה ראיתי שיש גם את הרפואה הסינית שזה משהו שאף פעם לא ניכספתי אליו הייתי מעוניינת לדעתה אם יש טיפולים מתאים למישהי עם בעיות כמו שלי?

• הגב ל: מחזור לא סדיר ודפיקות לב חזקות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מחזור לא סדיר ודפיקות לב חזקות
    דני שטיינברגר
    15:49 07/07/16 07/07
    15:49
  • הי מרים,

הצטערתי לקרוא על האירוע הטראמטי אני מקוה שזה יהיה האחרון שתחווי. לגבי המחזור והתקפי החרדה, אני מצרף כאן תשובה של נעמי בן זקן- מומחית לרפואת נשים בדיקור יפני:
    "היי ,
    תודה על פנייתך .
    הרפואה הסינית בהחלט נותנת מענה למצב שאת מתארת .
    כדי להבין את שורש הבעיה , מומלץ על פי הרפואה הסינית / יפנית לעבור איבחון מלא על ידי מטפל והוא יתאים לך את הטיפול .

לפי התאור שלך את המצב אני מוצאת שיש קשר בין התקפי החרדה ונטילת הכדורים לבין השיבוש במחזור , אם אי הסדירות היא רק בחודש וחצי האחרונים ועד היום המחזור היה סדיר וללא כל שיבושים , ייתכן שמתח ולחץ נפשי יעכבו את הגעתו .

נשמח מאוד לבחון ביחד אתך את המצב ולסייע לך .

בברכת ימים טובים ,

נעמי בן זקן
    מטפלת ברפואה יפנית וסינית
    מרכז רפואי בני ציון - IVF "

שימי לב מרים-
    תסמינים כמו אלה שאת חווה יכולים להיות סימן לתחילת המנופאוזה. המלצתי לך, בלי קשר לרפואה הסינית, היא להיוועץ ברופא נשים ולבצע פרופיל הורמונלי כדי לדעת במה מדובר.

אשמח לענות לשאלות נוספות במידה ותהיינה לך

דני

בברכה,
    מומחה לרפואה סינית אינטגרטיבית.
    מטפל במחלקה הכירורגית במרכז הרפואי "בני ציון".
    יצרת קשר: 0524-570-608 / [email protected]
  • הגב ל: מחזור לא סדיר ודפיקות לב חזקות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025