X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה אינטגרטיבית
אודות הפורום
אודות פורום רפואה אינטגרטיבית

פורום רפואה אינטגרטיבית מנוהל על ידי דני שטיינברגר, מצוות היחידה לכירורגיה בביה"ח "בני ציון", מרכז תחום המידע בצוות הרפואה האינטגרטיבית של המרכז הרפואי "בני ציון" בחיפה, מעסה מוסמך ומומחה ברפואה סינית. מטרת הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות הנוגעות לדיקור סיני, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך, רפואה...

פורום רפואה אינטגרטיבית מנוהל על ידי דני שטיינברגר, מצוות היחידה לכירורגיה בביה"ח "בני ציון", מרכז תחום המידע בצוות הרפואה האינטגרטיבית של המרכז הרפואי "בני ציון" בחיפה, מעסה מוסמך ומומחה ברפואה סינית. מטרת הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות הנוגעות לדיקור סיני, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך, רפואה אינטגרטיבית, רפואה אלטרנטיבית, קרוהן, קוליטיס, מעי רגיז, שלפוחית רגיזה, דלקת פרוסטטה, סרטן שלפוחית השתן, הכנה ללידה, זירוז לידה, הפריית מבחנה, IVF, קיצור קיבה, ניתוח שרוול, פרקינסון, שיקום נוירולוגי, מרפאת כאב, המטולוגיה, נוירופתיה ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בדני שטיינברגר, מבכירי המומחים בארץ בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום רפואה אינטגרטיבית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הרעלת מזון או משהו אחר?
    מייקל
    18:52 25/10/21 25/10
    18:52
  • שלום לכולם,
    שמי מייקל בן 27.
    ראשית, תודה רבה מראש למי שיקרא וינסה לעזור לי.
    הסיפור שלי מתחיל לפני 3 שבועות, אני עובד בהייטק, הזמנתי לאכול כריך סלמון מעושן ומאז החיים שלי פשוט סיוט.
    לאחר כשעתיים בערך כל הגוף שלי התחיל לרעוד בצורה מטורפת, הרגשי שאני עומד להתעלף אז נשכבתי על הרצפה והרימו לי את הרגליים, לא הבנתי מה קורה לי, הזמינו לי אמבולנס ונסעתי למיון שיבא.. שם עשו בדיקות כלליות שיצאו תקינות ושוחררתי הביתה ללא עזרה או הכוונה.
    ביום שאחרי המצב אף החמיר, היו לי שלשולים, כאב שורף באיזור הראש מאחורה (בעורף) דפיקות לב מהירות (ללא חום גבוה), לאחר זמן מה נוספו להגות הללו בחילות, חוסר יכולת לאכול (לאחר אכילה הרגשתי רע) המצח רוח ירד, הרגשתי אפילו מנותק, יובש בפה, התעוררויות רבות בלילה (לילות רבים ללא שינה) ועוד
    פניתי לשלל רופאים ב-3 השבועות האחרונים בינהם לרופא משפחה שלי לרופאת משפחה נוספת, לנוירולוג לגסטרו ולרופאת עיניים - אף אחד מהם לא הפנה אותי לבדיקות נוספות ורובם נפנפו אותי אחוצה..
    בנוסף, השתמשתי בצמחי מרפא שונים, פרוביוטיקה ומה לא ושוב ללא עזרה.
    אתמול ניגשתי שוב לרופאת המשפחה והתחננתי לבדיקות תרבית מעבדתיות של צואה ודם (קראתי על ליסטריה, תולעים וכו שיכולים לגרום למצב שלי)
    אני עוד מחכה לתוצאות אבל עד אז מרגיש לבד במערכה..
    רציתי לשאול אם מישהו מיכם חווה משהו דומה?
    הרעלה מסלומון?
    ואולי יודע לכוון אותי

זה מאוד יעזור לי

שוב
    תודה רבה!

• הגב ל: הרעלת מזון או משהו אחר?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הרעלת מזון או משהו אחר?
    דני שטיינברגר
    22:56 25/10/21 25/10
    22:56
  • מייקל שלום,
    אתה בהחלט עושה נכון שאתה מוודא שאין לך טפילים. יש מרפאות זיהומיות או מרפאות מטיילים שמתמחות בגורמים מחוץ לקופסא...
    יחד עם זאת, אתה מתאר בדבריך סמפטומים שיכולים להזכיר התקף חרדה וגם זה כיוון שכדאי לך לבדוק. אין דפוס סיני ספציפי המתאים לכל התסמינים האלה יחד.

בברכה,
    מומחה לרפואה סינית אינטגרטיבית.
    מטפל במחלקה הכירורגית במרכז הרפואי "בני ציון".
    יצרת קשר: 0524-570-608 / [email protected]
  • הגב ל: הרעלת מזון או משהו אחר?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025