X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים
אודות הפורום
אודות פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים

פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ערן שגב שהינו מומחה לגינקולוגיה, מנתח בכיר ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר פולשנית בבית חולים כרמל ומרכז תחום היסטרוסקופיה במרחב חיפה וגליל מערבי של שירותי בריאות כללית. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להע...

פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ערן שגב שהינו מומחה לגינקולוגיה, מנתח בכיר ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר פולשנית בבית חולים כרמל ומרכז תחום היסטרוסקופיה במרחב חיפה וגליל מערבי של שירותי בריאות כללית. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות להיסטרוסקופיה - Hysteroscopy, היסטרוסקופיה אבחנתית - Operative Hysteroscopy, היסטרוסקופיה ניתוחית - Diagnostic Hysteroscopy, היסטרוסקופיה בשיטת See and Treat, היסטרוסקופיה במסגרת רפואת פריון, בירור אי פוריות והפלות חוזרות, היסטרוסקופיה ללא הרדמה, דגימת רירית הרחם, כריתת פוליפ, כריתת שרירן רחמי, מיומה, כריתת מחיצה רחמית, טיפול בהדבקויות רחמיות, תסמונת אשרמן - Asherman's syndrome, טיפול בשארית הריונית, כריתה (רזקציה) של רירית הרחם, צריבה (אבלציה) של רירית הרחם, טיפול בנישה של צלקת ניתוח קיסרי, לפרוסקופיה ניתוחית מתקדמת - Advanced Laparoscopic Surgery, כירורגיה אנדוסקופית גינקולוגית, כריתת שחלות וחצוצרות, כריתת רחם, כריתת ציסטה שחלתית, כריתת שרירן, כריתת מיומה, לפרוסקופיה אבחנתית לבירור אי פוריות, לפרוסקופיה לבירור כאב אגן כרוני, סטריליזציה, קשירת חצוצרות - BTL - Bilateral Tubal Ligation, אנדומטריוזיס - Endometriosis, ייעוץ טרום הריוני ועוד. הינכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בד"ר ערן שגב בכדי לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דימום והיסטרוקופיה
    נעה
    15:48 28/10/20 28/10
    15:48
  • שלום,
    לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית שבמהלכה הוצא שארית בגודל 1 מ"מ. במשך 4-5 שעות היו לי דימומים מרובים מלווים בהוצאת קרישי דם בנוניים (7-8 בגודל של קצת יותר מכדור פינג פונג). לאחר פרק זמן זה הדימום הופחת בהדרגה עד לכמות מועטה מאד מאד. (הרבה פחות ממחזור).
    שאלתי היא ממה יכולה לנבוע התגובה הזו והאם עלי לחשוש לפגיעה במהלך ההיסרוסקופיה?
    האם הדאגה העיקרית היא מאיבוד הדם (אני מרגישה בסדר סהכ) או שיש מה לעשות בטווח זמן המיידי מבחינת בדיקה וטיפול?

  • הגב ל: דימום והיסטרוקופיה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום והיסטרוקופיה
    ד"ר ערן שגב
    08:15 01/11/20 01/11
    08:15
  • שלום,

    על פניו לא נשמע שמדובר באירוע חריג. בהנחה שהדימום פחת משמעותית אין צורך בהתערבות נוספת אלא מעקב רופא מטפל. באם הדימום החזק ישנה או יופיעו כאבי בטן או חום, אזי יש לפנות לבדיקה.

    בברכה,

    ד"ר ערן שגב
    מנתח בכיר ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר פולשנית, מנהל חדר ניתוח אמבולטורי, אגף נשים ויולדות, המרכז הרפואי כרמל
    מרכז תחום היסטרוסקופיה במרחב חיפה וגליל מערבי של שרותי בריאות כללית
    052-6008252 \\ DoctorSegev.co.il
  • הגב ל: דימום והיסטרוקופיה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025