X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים
אודות הפורום
אודות פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים

פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ערן שגב שהינו מומחה לגינקולוגיה, מנתח בכיר ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר פולשנית בבית חולים כרמל ומרכז תחום היסטרוסקופיה במרחב חיפה וגליל מערבי של שירותי בריאות כללית. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להע...

פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ערן שגב שהינו מומחה לגינקולוגיה, מנתח בכיר ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר פולשנית בבית חולים כרמל ומרכז תחום היסטרוסקופיה במרחב חיפה וגליל מערבי של שירותי בריאות כללית. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות להיסטרוסקופיה - Hysteroscopy, היסטרוסקופיה אבחנתית - Operative Hysteroscopy, היסטרוסקופיה ניתוחית - Diagnostic Hysteroscopy, היסטרוסקופיה בשיטת See and Treat, היסטרוסקופיה במסגרת רפואת פריון, בירור אי פוריות והפלות חוזרות, היסטרוסקופיה ללא הרדמה, דגימת רירית הרחם, כריתת פוליפ, כריתת שרירן רחמי, מיומה, כריתת מחיצה רחמית, טיפול בהדבקויות רחמיות, תסמונת אשרמן - Asherman's syndrome, טיפול בשארית הריונית, כריתה (רזקציה) של רירית הרחם, צריבה (אבלציה) של רירית הרחם, טיפול בנישה של צלקת ניתוח קיסרי, לפרוסקופיה ניתוחית מתקדמת - Advanced Laparoscopic Surgery, כירורגיה אנדוסקופית גינקולוגית, כריתת שחלות וחצוצרות, כריתת רחם, כריתת ציסטה שחלתית, כריתת שרירן, כריתת מיומה, לפרוסקופיה אבחנתית לבירור אי פוריות, לפרוסקופיה לבירור כאב אגן כרוני, סטריליזציה, קשירת חצוצרות - BTL - Bilateral Tubal Ligation, אנדומטריוזיס - Endometriosis, ייעוץ טרום הריוני ועוד. הינכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בד"ר ערן שגב בכדי לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום היסטרוסקופיה וניתוחים לפרוסקופיים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דימומים קשים
    שיראל
    09:18 07/05/20 07/05
    09:18
  • שלום אני בת 47 בשנים האחרונות מחזור כל 21 יום ,עד שבנובמבר לא הגיע המחזור במשך 4 חודשים ואז הגיע בכמות גדולה ,בוצע אולטרסאונד ורירית הרחם לא סדירה 24ממ בוצע פיפל אין תשובה ,התחלתי כדורי פרווברה 5מג פעמיים ביום אני כבר ביום עשירי לטיפול אין שינוי נעשה אולטרסאונד חוזר לפני יום והרירית 14 ממ ,יש לציין הוצאת פוליפ לפני שנה שהיה תקין ,מה ניתן לעשות כעת הדימום ממשיך ,הומלץ להוסיף עוד כדור פרוברה ולראות אם הרירית תתייצב ותפסיק לדמם,מה האופציות הנוספות שיש במידה והדימום לא יפסק?אולי כדורי פרימלו נור ? הבנתי גם שיש שיטת קילוף רירית בהיסטרוסקופיה וצריבה? האם ניתן לעשות במצב הזה? אם הדימום לא יפסיק? האם אפשר ללא הרדמה כללית ? אולי מקומית ?תודה רבה

  • הגב ל: דימומים קשים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימומים קשים
    ד"ר ערן שגב
    16:21 12/05/20 12/05
    16:21
  • שלום רב,

    שינוי בדפוס הדימום הווסתי כגון דימום מוגבר ואף דימומים בין ווסתיים בנשים מעל גיל 40 הינו ממצא שכיח שבד"כ קשור לשינויים הורמונאליים שיכולים להתחיל מספר שנים לפני גיל המעבר. יחד עם זאת ישנם גורמים נוספים שעלולים לגרום לדימומים אלו כגון גדילת הרירית (היפרפלזיה של רירית הרחם) שרירן רחמי, פוליפ ועוד.
    בנוגע לעובי הרירית, אין זה מפתיע שתחת הטיפול בפרוברה עדיין נמדדת רירית עבה. הרירית מדקקת לאחר דימום ווסתי שיגיע עם סיום הטיפול בפרוברה. יש לבצע US מיד בתום הווסת, במידה ועדיין רירית עבה כדאי לברר האם אין מדובר בפוליפ ואז ההמלצה תהיה היסטרוסקופיה לכריתתו. כמו כן במידה ולא תבוצע היסטרוסקופיה, ממליץ לשקול עם הרופא המטפל לקיחת פיפל (ביופסיה מרירית הרחם).
    היסטרוסקופיה לכריתת פוליפ, במקרים רבים, ניתן לבצע ללא הרדמה. רזקציה/אבלציה של רירית הרחם הינה פעולה המבוצעת בהרדמה כללית.

    בברכה,

    ד"ר ערן שגב
    מנתח בכיר ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר פולשנית, מנהל חדר ניתוח אמבולטורי, אגף נשים ויולדות, המרכז הרפואי כרמל
    מרכז תחום היסטרוסקופיה במרחב חיפה וגליל מערבי של שרותי בריאות כללית
    052-6008252 \\ DoctorSegev.co.il
  • הגב ל: דימומים קשים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026