X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום גידולי ראש צוואר
אודות הפורום
אודות פורום גידולי ראש צוואר

פורום גידולי ראש צוואר שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגיה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. מטרתו ...

פורום גידולי ראש צוואר שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגיה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לבלוטות בצוואר, צרידות, גידולים של בלוטת התריס, גושים בבלוטת התריס, גידולים של בלוטות הרוק, גידולי הלוע, גידולי האף והסינוס, גידולים של הגרון, גידולי עור, גרורות לבלוטות בצוואר, דיסקציה צווארית (בטירה צווארית), כריתות ושחזורים לגידולי ראש צוואר, שחזורים מיקרו כירורגיים, מיקרו כירורגייה, גידולים של הלשון וחלל הפה, גידולים של מיתרי הקול ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בפרופ' אילנה דואק על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גידולי ראש צוואר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קרצינומה פפילרית בבלוטת התריס
    צבי
    10:34 25/09/16 25/09
    10:34
  • שלום רב,
    אני בן 51. לפני שנה וחצי עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס ללא סיבוכים עקב גידול פפילרי של כשני ס"מ בצד ימין (PTCFV). לאחר הניתוח הומלץ לי לא לעבור טיפול ביוד רדיואקטיבי ולהסתפק במעקב. מאז בכל האולטרסאונדים לא נראו שאריות רקמה של הבלוטה ובדיקות הדם היו תקינות. עכשיו באולטרסאונד רואים מעט רקמה בצד ימין, מה שלא היה בפעמים הקודמות. רמות הTSH, T3,T4 תקינות. מה ניתן להסיק מזה? האם זה מצביע על חזרה של הגידול? מה ניתן לעשות? האם הפעם מומלץ לעבור טיפול ביוד?

  • הגב ל: קרצינומה פפילרית בבלוטת התריס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קרצינומה פפילרית בבלוטת התריס
    פרופ' אילנה דואק
    22:08 25/09/16 25/09
    22:08
  • צבי שלום,
    קשה לדעת על סמך התאור שאתה מוסר אם יש חזרה של המחלה. ראשית צריך שהרנטגנולוג יביע דעתו האם הבדיקה מראה גוש כלשהוא שיכול להתאים לגידול, ואם כן, לנסות ולקבל דגימה ע"י מחט ( FNA). בנוסף ישנם פרמטרים נוספים שיכולים להעיד על גידול כגול בדיקת טירוגלובולין, מיפוי עם יוד וכדומה.
    בוודאי אין מקום לקבל החלטה לטיפול על סמך בדיקנ לא קונקלוסיבית באולטראסאונד.
    בברכת שנה טובה,
    פרופ' אילנה דואק

    בברכה,
    פרופ' אילנה דואק מומחית לרפואת א.א.ג - ניתוחי ראש וצוואר, יו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון - מנתחי ראש וצוואר בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון - כירורגיה ראש וצוואר בבית החולים כרמל שבחיפה.
    זימון תורים: 077-9977180
    בי"ח אלישע חדר 407, רחוב יאיר כץ 12, חיפה.

    מרכז רפואי כרמל:
    04-8250279 (אנה רוניס - מזכירתה האישית)
    או בפקס: 048250970
    מרכז רפואי לין:
    לין: 048568319 פקס: 048568477
  • הגב ל: קרצינומה פפילרית בבלוטת התריס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025