X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונות ופריון הגבר
אודות הפורום
אודות פורום אונות ופריון הגבר

פורום אונות ופריון הגבר שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן, וד"ר ראני זרייק. ד"ר פרידמן הינו רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה ...

פורום אונות ופריון הגבר שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן, וד"ר ראני זרייק. ד"ר פרידמן הינו רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה וד"ר זרייק הינו רופא מן המנין במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: אין אונות, זיקפה, סטיית איבר המין, הפרעה באיכות הזרע, ספירת זרע, עקרות של הגבר, וריקוצל, הרחבת ורידי האשך, ED - ERECTILE DYSFUNCTION, אי פוריות הגבר, הפרעות בשפיכה, שפיכה מוקדמת, מחלת פיירוני, תרופות להפרעת זיקפה, טיפול לאין אונות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אונות ופריון הגבר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • רמות נמוכת של LH ו-FSH
    yair
    21:18 12/11/22 12/11
    21:18
  • שלום

בגלל רמות נמוכות של טסטוסטרון קיבלתי מאנדוקרינולוג המלצה לג'ל תחליפי.
    הייתי במינון של 50, זה העלה לי את רמת הטסטוסטרון מעל הטווח העליון, הרופא אמר לי להשתמש יום אחד ב-50 ויום אחד ב-25.

בדיקת דם לאחר כמה זמן הראתה עליה בהמוגלובין - 18, והמטוקריט -54.
    ירדתי לכמות של 25.

כעת בבדיקת דם המוגלובין 17.20, והמטוקריט קצת מעל הטווח העליון 50.50
    טסטוסטרון 12.30 (טווח הערכים 8.10-32.00)
    LH - 0.15 (טווח הערכים 0.50-12.00)
    FSH - 0.95 (טווח הערכים 0.95-12.00)

1. האם רמת טסטוטסטרון 12.30 מספקת או שזה עדיין נמוך?
    להעלות מינון זה בעייתי כי זה מעלה לי המטוקריט והמוגלובין.
    2. האם רמות LH ו FSH נמוכות זה תוצאה של הטיפול בג'ל טסטמוקס או שאין קשר וזה מעיד על בעיה?
    (אם קראתי והבנתי נכון, אז כשיש רמות נמוכות של LH-FSH הללו זה מכוון לכך שהבעיה של הטסטוסטרון הנמוך היא בגלל בעיה בהיפופיזה?)

אני כמובן אמור להגיע לאנדוקרינולוג לייעוץ, אך אשמח לשמוע מה דעתך על התמונה המצטיירת והאם יש בעיה, ומה נדרש לעשות.

תודה

• הגב ל: רמות נמוכת של LH ו-FSH

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רמות נמוכת של LH ו-FSH
    ד"ר בוריס פרידמן
    05:54 13/11/22 13/11
    05:54
  • שלום יאיר
    הערך הנוכחי נמצא בתחום הנורמה.
    כשיש ירידה בהפרשה בטסטוסטרון הנטיבי אלא ממקור חוץ, תהיה ירידה בערכי LH ו- FSH
    ניתן לעשות איזון מדוייק יותר כולל ירידה ל- 5 פעמים בשבוע של 25 מ"ג אך זה ביעוץ עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רמות נמוכת של LH ו-FSH
    yair
    10:05 13/11/22 13/11
    10:05
  • שלום

לוודא שהבנתי
    הרמות הנמוכות של LH ו-FH הן תוצאה של הטיפול בטסטוסטרון ממקור חיצוני? (ובמקרה הזה הן לא מצביעות על כיוון שהטסוסטרון הנמוך הוא כתוצאה מבעיה בהיפופיזה)

נכון שערך של 12 הוא בתחום הנורמה, אך האם זה תוצאה מספקת עבור מישהו שמקבל טיפול חלופי בטסטוסטרון?

תודה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רמות נמוכת של LH ו-FSH
    ד"ר בוריס פרידמן
    07:15 16/11/22 16/11
    07:15
  • שלום יאיר
    ערכי הטסטוסטרון הינם בהחלט תקינים גם למטופלי טיפול חלופי וטיפול זה משפיע על ערכים הורמונליים שונים ולכן נדרש הערכה של ערכי הורמונים אלו לפני תחילת טיפול ולכן חיוני המשך המעקב של האנדוקרינולוג המטפל שלך. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025