X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונות ופריון הגבר
אודות הפורום
אודות פורום אונות ופריון הגבר

פורום אונות ופריון הגבר שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן, וד"ר ראני זרייק. ד"ר פרידמן הינו רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה ...

פורום אונות ופריון הגבר שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן, וד"ר ראני זרייק. ד"ר פרידמן הינו רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה וד"ר זרייק הינו רופא מן המנין במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: אין אונות, זיקפה, סטיית איבר המין, הפרעה באיכות הזרע, ספירת זרע, עקרות של הגבר, וריקוצל, הרחבת ורידי האשך, ED - ERECTILE DYSFUNCTION, אי פוריות הגבר, הפרעות בשפיכה, שפיכה מוקדמת, מחלת פיירוני, תרופות להפרעת זיקפה, טיפול לאין אונות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אונות ופריון הגבר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הרגשה מוזרה באיבר המין.
    גבר מודאג 23
    21:11 22/04/23 22/04
    21:11
  • לפני כשבוע, הייתי יכול להגיע ל40 אחוז זקפה שהייתה מגיעה עם שריפה קלה בפין,(כי לפני חודש וחצי קמתי עם זקפת בוקר שלא ירדה אפילו כשעמדתי, ושחזרתי למיטה והתמתחתי שמעתי שתי קליקים מבסיס הפין כנראה מהפשעה), מאז המקרה לפי עצת אורולוג שאמר לי להפסיק כל פעילות מינית לכמה שבועות, אז הקשבתי לו,ב11 לחודש אכלתי אוכל חם ופתאום אני הרגשתי כאילו מוזרם לי דם לפין אבל הרגשת הזקפה הייתה מאוד חלשה/בינונית כזאת, היו לי פה ושם לפחות שתי קרי לילה אבל שרף לי הפין אחרי זה, ומאותו ה11 לחודש ניסיתי להגיע לאורגזמה והפין הגיב חצי קלאץ' כזה, ואז כשהלכתי לישון באותו יום בלילה קיפלתי את הרגליים, והרגשתי כמות קליקים קטנה כזאת(סוג של שמיעת ריסוקים קטנים כאלו,אני פשוט חשבתי שזה מהאגודל שלי כי הוא היה דבוק לי לרגליים ולשק האשך הימני), באותו רגע פשוט כאב לי ברמה בינונית לכמה ימים ,חשוב לציין שלא היה לי שום כאבי בטן או בחילות או כאב עצום, וגם קצת שרף לי שם, והלכתי לאורולוג בדק אותי האשכים תקינים הוא כתב, וגם עשיתי בדיקת שתן לשלול דלקת באשך והכול יצא תקין, לא הבנתי מה כאב/שרף לי, ואז שמתי לב שהמפשעה הימנית קצת רחבה מהמפשעה השמאלית, וכנראה שם כאב לי וכואב לי עד עכשיו, ומאז אותו מקרה היום לי פחות 3 קרי לילה, שהרגשתי בהם שאני מוציא זרע מתוך שינה ואז לא יוצא לי כלום, מרגיש לי שאין לי שום זרע להוציא, גם החשק המיני מאוד ירוד לי, אשמח לחוות דעת מה יש לי שם.

• הגב ל: הרגשה מוזרה באיבר המין.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר בוריס פרידמן
    03:57 23/04/23 23/04
    03:57
  • שלום רב
    הבדיקה הגופנית התקינה היא מעודדת מאד. גם העובדה שקיים קרי לילה מעי כי החיווט העצבי עובד כהלכה. מיחושים עלולים להופיע מעת לעת. לגבי אי הנוחות במפשעה ניתן לבדוק אצל כירורג שאין לך בקע (הרניה) שנפוצה אצל צעירים. באם הכאבים משמעותיים, ניתן ליטול משככי כאבים. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    גבר מואדג 23
    00:52 24/04/23 24/04
    00:52
  • סליחה על החפירה אבל זה מאוד מתחיל להדאיג אותי,לפני כחודש וחצי קמתי עם זקפה מאוד חזקה, ומתוך עייפות התמתחתי ושמעתי שתי קליקים מבסיס הפין, ובתוך שנייה הזקפה ירדה, מאז המקרה שמתי לב לשינויים מאוד חריגים בפין שלי, עור הפין שלי מאוד רך שהוא רפוי, וכשאני לוחץ עליו בקטנה, אז אני מרגיש ספוג רך מאוד וגמיש , וגם כשאני בודק את בטן הפין שלי אני שם לב שמתחת לכיפה יש לי בעור הפין עור מתוח וקצת די בולט, אני חושש שאולי הייתה לי זקפת יתר,
    ובלי להבין מה נסגר, הקליקים קרו לי, חשוב לציין שבאותו יום שזה קרה רק קצת שרף לי בפין כמה שניות אחרי השתי קליקים, ויש לי בגב הפין וריד בולט ונפוח בזמן שהפין רפוי, והחשק המיני שלי פשוט נעלם כלא היה ואני מאוד צעיר שזה מוזר, האם אלו התסמינים של זקפת יתר שלא טופלה?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר בוריס פרידמן
    05:28 24/04/23 24/04
    05:28
  • שלום רב
    תודה על הצפת הדאגות שלך בפורום. יש צורך בבדיקת הפין כדי לאבחן אם קיימת הפרעה כלשהי. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    גבר מודאג 23
    15:07 24/04/23 24/04
    15:07
  • אבל הייתי אצל 4 אורולוגים, עשו לי בדיקה ידנית של הפין עם כפפות, ולפי טענתם הפין תקין, אבל יש לי שם תחושה מוזרה למעלה מחודש, אפילו זרע כבר לא יוצא לי, ד"ר אני מבקש את עזרתך זה ממש מטריד אותי ביום יום.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    גבר מודאג 23
    21:24 24/04/23 24/04
    21:24
  • איך אני בודק את הפין? ?MRI? Ct,
    וגם התחיל לשרוף לי הפין לפעמים, אני מרגיש שהעור של הפין שלי קצת קרוע, יש לי כרגע כמה אפשרויות להבין מה יש לי,
    1.זקפה ממשוכת שבטעות נשברה משתי הקליקים.

2. קרע ברקמת הפין, כי ברגע לחיצה על הפין אני מרגיש שתי רקמות.

3. פקקת ורידים

4.מחלת מונדור

5, ד"ר זה שורף לי אני צריך עזרה, גם אף אורולוג לא מבין מה יש לי, זה בזבוז זמן ללכת לאורולוגים שלט מבינים מה יש לי שם, והם אשכרה מביאים לי משככי כאבים כאילו זה יחזיר לי את הפין לקדמותו, הפין השתנה וזה גם מה שמחריד,(ואני נימול עשיתי ברית מילה בגיל 8 ימים).

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר בוריס פרידמן
    11:00 27/04/23 27/04
    11:00
  • שלום רב
    אם התחושה ממשיכה יש צורך בבדיקה פולשנית בשם ציסטוסקופיה לשלול שאין ממצא שמפריע לך. בהצלחה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024