X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הגבר לא מוכן להשלים עם הפרדה
    נטע
    06:08 14/11/20 14/11
    06:08
  • אהלן ! אמרצתי לבחור שלי שאני לא רוצה יותר להיות חברה שלו מפני שהוא לא באמת בעניין ולא רציני לדעתי. הכול כגאילו מתיחה. החלטה שלי. אבל הוא לא מוכן לשמוע על זה, ומבלבל לי את המוח שהוא כאילו השתנה ועבד על עצמו וכל הקשקושים האלה. לא מאמינה. השאלה היא איך אני גורמת לו להבין שהסיפור נגמר מפני שלא בא לי לקבל כל הזמן פניות. למה מה קרה? חסרות בחורות?

• הגב ל: הגבר לא מוכן להשלים עם הפרדה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הגבר לא מוכן להשלים עם הפרדה
    יאיר היימן
    18:17 15/11/20 15/11
    18:17
  • נטע שלום
    פרידה , היא אירוע כואב , אולי השלישי בעוצמתו אחרי מוות, וגירושין.

פרידה כואבת , וכל אחד מבני הזוג חווה מרגיש ומבין אותה, שונה מבן הזוג השני. אולי עבורך זו החלטה פשוטה , אבל עבורו , יתכן ו"נחרב עולמו" . הוא חווה נטישה , או שאולי עולים בו זכרונות כואבים מהילדות, תחושת כישלון , בלתי רצוי, לא נאהב, תסכול, אולי אשמה שהוא לא בסדר, יתכן ו"קשר" הוא הצורך הכי חשוב שלו והוא מוכן להבטיח הבטחות רק כדי לא לאבד את הקשר, או כדי לא לחוות את הכאב של הפרידה.

נסי לראות לרגע את המציאות מעיניו.

יתכן ותהליך הפרידה שלכם, צריך להיות איטי יותר , עם יותר סבלנות על מנת לא לעורר בו רגשות של כעס , עוצמתיים ובלתי נשלטים, כדי שלא תפגעי ממנו פיזית.

מה עושים / אומרים :
    דברי איתו, תני לגיטימטציה לכאב שלו . "אני מבינה את ההרגשה שלך, ויחד עם זאת יש ביננו אי התאמה" .
    "אני מבינה את הרגשת הבדידות, ויחד עם זאת אני לא יכולה לתת לך מענה לצרכים שלך . חבל שתבלה את חייך עם אישה שלא אוהבת אותך ולא יכולה לתת לך את מה שאתה צריך "
    " יחסים מסתיימים כדי לאפשר התפתחות והתקדמות, לקשר יותר מדויק , יותר מתאים, ליחסים יותר נכונים, לאהבה יותר מדויקת ועוצמתית.." לקשר זוגי יותר חזק נכון ובשל "

"פרידה ושחרור הם כואבים , ויחד עם זאת תמיד מאפשרים צמיחה והתקדמות "

דברי איתו מתוך הבנה , תני לקול שלך לכבד את הכאב שלו. הוא יבין אותך.

בהצלחה , שמרי על עצמך.

בברכה,
    יאיר היימן, מגשר משפחתי ומסטר nlp.
    שעות פעילות: א-ה, 09:00 - 17:00
    כתובת: מצפה מתת, ד.נ. מרום הגליל
    טלפון: 050-7230744
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: הגבר לא מוכן להשלים עם הפרדה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024