X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • משבר במערכת יחסים
    יוהן
    15:11 07/01/16 07/01
    15:11
  • לפני חודש וחצי שמעתי מחבר טוב שלי שהוא אמר לי שהוא יודע שאישתי בוגדת בי עם מישהו אחר,מהרגע ששמעתי את זה פשוט חרב עולמי,אני קראתי את הכתבה שלך ואני באמת כבר מרגיש מיואש וחסר אונים לטפל בנושא הזה,אבל אני אולי אחרי שקראתי את הכתבה שלך התעודדתי והחלטתי לפחות לשאול אותך כמה שאלות.
    1.מה איך כיצד אני אמור לקבל כזה דבר?!
    2.איך אני יכול להמשיך לחיות עם אישה כזאת?!
    אני קם בבוקר הולך לעבוד משקיע זמן כולי אוזן קשובה למה שהיא צריכה אנלא מחסיר כלום בביתיש לה הכל!!!
    ואיך היא מסוגלת לעשות לי דבר כזה??!!
    3.אם אני יבוא לבד לטיפול זה יוכל לעזור לי וגם לה?
    4.יש לנו שני ילדים ואנחנו נשואים כבר 4 שנים האם צעד של גירושין ופירוק המשפחה הוא הנכון לעשות?

• הגב ל: משבר במערכת יחסים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תשובה למשבר במערכת יחסים
    ד"ר נגה נברו
    12:41 26/01/16 26/01
    12:41
  • שלום יוהן -
    תחושת השבר ואבדן האמון בבן הזוג שהוא האדם הקרוב לנו, קשה מאוד ולעתים אנחנו חשים שקשה לראות כיצד ניתן לבחון אפשרות לשיקום הקשר והיחסים.
    העבודה במקרים כאלה היא בהחלט זוגית ומשותפת גם אם היא מצריכה התבוננות אישית בצרכים המיוחדים של כל אחד מבני הזוג בנפרד. את הבנת המשבר והרקע לו ומה בעיקר לא עבד לנו נכון צריך לעשות באופן מבוקר על מנת לדייק במקומות בהם כל אחד מבני הזוג נותן מענה ומקבל מענה הולם למה שהוא צריך.
    כאמור, שברים מהסוג הזה בקרב בני זוג, עשויים להיות צומת נכונה לבחינת נקודות החיבור המתאימות יותר לבני הזוג. הקושי הגדול הוא תחושת איבוד האמון המקשה לעתים על תחילת התהליך ואם זאת ייתכן שיש כאן הזדמנות לבניית זוגיות בריאה וחזקה יותר.

בברכה,
    ד"ר נגה (רובינשטיין) נברו, פסיכולוגית בכירה ומדריכה מוסמכת בכירה בטיפול משפחתי וזוגי, מייסדת ומנהלת "מכון שינוי".
    טלפון: 09-9551973
    מייל: [email protected]
    או: [email protected]
  • הגב ל: תשובה למשבר במערכת יחסים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026