X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אנדוקרינולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אנדוקרינולוגיה

פורום אנדוקרינולוגיה שע"י המחלקה הפנימית במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר סמיר קאסם, שהינו מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ומנהל מחלקה פנימית א' במרכז הרפואי כרמל חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לרפואה פנימית, מחלות בלוטת התריס, יתר פעילות בלוטת...

פורום אנדוקרינולוגיה שע"י המחלקה הפנימית במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר סמיר קאסם, שהינו מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ומנהל מחלקה פנימית א' במרכז הרפואי כרמל חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לרפואה פנימית, מחלות בלוטת התריס, יתר פעילות בלוטת התריס, תת פעילות בלוטת התריס, גושים בבלוטת התריס, אוסטאופורוזיס - Osteoporosis, מחלות של בלוטת יותרת התריס (היפו והיפר פאראתירואידיזם), יותרת המוח (היפופיזה), אקרומגליה (מחלה של יותרת המוח), פרולקטינומה, גושים ביותרת המוח, גידולים בבלוטת יותרת המוח, מחלות בבלוטת יותרת הכלייה (אדרנל), ירידה בתפקוד המיני אצל גברים, שיעור יתר באישה, הפרעות במחזור אצל נשים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר סמיר קאסם על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אנדוקרינולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • השפעות הורמונליות?
    גלעד
    15:29 13/05/18 13/05
    15:29
  • שלום.
    אני בן 47.
    לפני 5 שנים עקב זיהום בבטן התחלתי לסבול מכאבי בטן
    וירדתי במשקל.
    יותר מאוחר אובחן גם קרוהן ומעי רגיש.
    במשך 5 שנים אוכל תזונה דלה מאוד בלי פירות וירקות חיים
    ומעט מאוד מאכלים בעיקר לחם וביצים ועוף.

וירדתי במשקל מ 60 קג ל 50 קג על גובה 1.80
    BMI=15.5
    בחצי השנה האחרונה המשקל התייצב על כ 50.

בדיקות הדם השגרתיות תקינות
    אלבומין תקין
    CRP תמיד תקין
    לא מטופל בתרופות ומנסה לעלות במשקל עם פורמולות העשרה.
    קורטיזול תקין 550
    TSH תקין
    טסטוסטרון לפני שנה 11 לעומת 18 לפני 5 שנים.
    רק IG1 כבר שנים מעל הנורמה כ 30 לעומת נורמה של עד 23 אבל אמרו לי שזה כנראה טעויות מעבדה כי אין לי שום תסמינים של אקרומגליה.

5 שנים לא לקחתי ויטמינים בכלל כי גרמו לכאבי בטן ורק לאחרונה התחלתי פורמולות.

רציתי לשאול.
    בשנה האחרונה אני מאוד מאוד רגיש.
    צפייה בסרטים גורמת לי לדמעות באופן תדיר.
    ומה שיותר מטרי ד אותי הוא זה-
    כל החיים הייתי אדם מאוד רגוע שלא כועס.
    במשך 20 שנה אולי פעם אחת צעקתי .
    עבדתי בסטרס וניהלתי הרבה אנשים והסתדרתי עם זה.
    בשנה האחרונה ויכוחים אפילו פעוטים גורמים לי לכעס פנימי ואני יחסית מהר מרגיש בפנים שמתעצבן ואפילו מצאתי את עצמי כמה פעמים ממש צועק שזה בניגוד לאופיי.

האם המצב של תת משקל ותת תזונה אולי גורם לי לתגובות הורמונוליות חריגות ולכעס מהיר יותר?
    מה מומלץ לעשות? אולי כדאי לבדוק משהו?

תודה

• הגב ל: השפעות הורמונליות?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • השפעות הורמונליות?
    ד"ר סמיר קאסם
    21:09 20/05/18 20/05
    21:09
  • קשה לי לכוון למשהו ממוקד. אבל אולי המצב הפסיכולוגי שמלווה את הקרון משפיע? כדאי לוודא שכל ההורמונים תקינים ולאור ערכי IGF1 מעט גבוהים שווה להשלים בדיקת הורמון גדילה אחרי העמסת סוכר

בברכה,
    ד"ר סמיר קאסם, מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, מנהל מחלקה פנימית א' וב' במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון: 04-8250485 / 04-8250484
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: השפעות הורמונליות?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026