X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סחרחורות קשות, לא יוצא מהמיטה
    יניב
    11:30 09/04/23 09/04
    11:30
  • שלום וברכה.
    מזה 3 ימים ברציפות שאני לא מצליח לקום מהמיטה, פתאום במפתיע הגיעו אליי סחרחורות קשים, הכל פשוט מסתובב לי וזה קרה לי גם תוך כדי שינה והייתי מתעורר בבהלה והכל פשוט מסתובב במהירות וגם כשאני ער.
    שמתי לב שזה קורה ליי כאשר אני בתנוחה מסויימת שנוטה לצד בשכיבה, לא לצד במלואו.. אפילו כשאני נוטה ממש מעט לצד בשכיבה מתחילה סחרחורת קשה.
    ואז,אנע נכנס לבהלה ולסטרס וכוחי מתחיל להזיע.
    חשבתי לעצמי שאולי זה משעווה שתקועה באוזן ואני מנסה כרגע את Clean ears שרכשתי בסופר פארם אבל התוצאות לא מיידיות וקשה לי לדעת אבל גם לזה לוקח זמן להשפיע ועדיין הסחרחורות קיימות ואמרתי לעצמי שאולי זה גם יכול להיות מהצוואר.
    ממה זה יכול לנבוע? אני לא מצליח לקום מהמיטה, יש לי בנוסך חוסר שיווי משקל כאשר אני מנסה לקום וללכת, קשה לי מאוד!
    אני חוסר אונים!

אשמח לתשובה בבקשה.
    מועדים לשמחה ותודה רבה!

• הגב ל: סחרחורות קשות, לא יוצא מהמיטה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורות קשות, לא יוצא מהמיטה
    פרופסור אבי שצ'ופק
    07:44 11/04/23 11/04
    07:44
  • לפי התיאור ייתכן ומדובר ב - BPPV שסיבתו נפילת גבישים באוזן הפנימית לאחת התעלות החצי מעגליות. אין לי דרך לאבחן בוודאות בהתכתבות. עליך להיבדק בהקדם ע"י רופא אא"ג. אם אכן BPPV זה ניתן לטיפול יעיל אך תחילה יש לוודא שזו אכן האבחנה.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: סחרחורות קשות, לא יוצא מהמיטה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026