X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אובדן שמיעה פתאומי באוזן אחת - תא לחץ
    ענת
    13:59 23/02/23 23/02
    13:59
  • שלום, אמי בת 85. לפני שבועיים איבדה באופן פתאומי את השמיעה באוזן שמאל, ובמקביל התחילו רעשים באותה אוזן.
    היא מקבלת סטרואידים (בבליעה) כבר שבוע, ללא כל שיפור.
    בעוד 3 ימים (בדיוק שבועיים מתחילת הארוע) היא תתחיל טיפול בתא לחץ באלישע, חיפה.
    השאלה שלי: האם יש טיפול נוסף / אחר שיכול לעזור?
    והאם העובדה שעברו שבועיים מהארוע ועד תחילת תא הלחץ יפגע בסיכויים, או שזה עדיין בטווח שיש סיכוי להציל את השמיעה?
    ודבר נוסף: באלישע יתנו לה רק 5 טיפולים, ואז הם מושבתים לשבוע. האם הרצף חיוני (משמע עלי לקבוע המשך טיפולים במקום אחר) או שהפסקה של שבוע אינה משמעותית לסיכויי ההחלמה?
    אודה לתשובה מהירה לאור דחיפות הטיפול והמאמץ להציל את שמיעתה.
    תודה מראש!

• הגב ל: אובדן שמיעה פתאומי באוזן אחת - תא לחץ

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אובדן שמיעה פתאומי באוזן אחת - תא לחץ
    פרופסור אבי שצ'ופק
    16:52 23/02/23 23/02
    16:52
  • 1. טיפול בתא לחץ יעיל בחודש הראשון מאובדן השמיעה והיעילות הגבוהה ביותר היא אם הטיפול מתחיל תוך שבועיים.
    2. טיפול נוסף - הזרקות סטרואידים לאוזן התיכונה.
    3. הרצף חשוב.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: אובדן שמיעה פתאומי באוזן אחת - תא לחץ

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026